Pinksterbuffet in Hotel Texel - De Koog

Uit eten met Pinksteren? Geniet van het brunchbuffet op Texel!

Op zondag 5 juni, Pinksterzondag, lekker uit eten met vrienden, uw gezin of familie? Kom met uw gezelschap genieten van de Pinksterbrunch op zondag 5 juni bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog! De sfeervolle ambiance en heerlijke gerechten brengen u helemaal in de sfeer. Brunchen met Pinksteren bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog betekent dat u volledig wordt ontzorgd. U kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap! Ook zonder hotelovernachting bent u met uw gezelschap welkom voor de Pinksterbrunch.

Bruchbuffet Pinksteren (zondag) bij Hotel Texel-De Koog

Op de zondag van Pinksteren heten wij u van harte welkom bij ons bruchbuffet! Wij ontvangen u graag om 12.30 uur. Bij aanvang van de brunch verwelkomen wij u en uw gasten met een welkomstdrankje en amuse. Op het buffet serveren wij soep, allerlei soorten vers afgebakken broodjes, diverse soorten beleg, warme vis- en vleesgerechten, salades en nog veel meer! Ter afsluiting van de brunch wordt er een feestelijk dessertbuffet gepresenteerd. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten ijs, feestelijk opgemaakte ijstaarten en diverse zoetigheden.

Bij de brunch zijn dranken inbegrepen. U kunt kiezen uit onbeperkt thee, koffie, vruchtensappen, melk, frisdranken, Bavaria tapbier en huiswijnen.

De eindtijd van de brunch is rond 15.00 uur.

Pinksteren voor kinderen

Voor onze kleine gasten serveren wij diverse kindergerechten zoals friet, pancakes en kleine snacks. Ook zijn er voor de kinderen verschillende activiteiten in het hotel tijdens de Pinksterbrunch.

Prijs Pinksterbrunchbuffet Van der Valk Texel - De Koog

Prijs volwassene: € 39,50 p.p. (incl. fris/sappen/melk/koffie/thee/tapbier/huiswijn)
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 19,50 p.p. (incl. fris/sappen/melk)
Kind t/m 3 jaar: gratis

Pinksterbrunch reserveren?

Wilt u de zondag van Pinksteren met uw gezelschap brunchen? Geniet van het uitgebreide brunchbuffet bij Hotel Texel-De Koog dat u telefonisch reserveert via onze receptie (0222 317 202), of per email via info@texel.valk.com

Fijne Pinksterdagen!