Pinksterbuffet in Hotel Texel - De Koog

Geen zin om zelf in de keuken te staan tijdens de Pinksterdagen? Laat u verrassen tijdens ons sfeervolle Pinksterbuffet bij Van der Valk op de wadden. Op ons luxe buffet vindt u verschillende soorten brood, kleine voorgerechtjes, salades, wokgerechten, vlees- en visgerechten, bijgerechten, sauzen en een spetterend dessertbuffet. Kom met de gehele familie of gezellig met z’n tweeën en geniet van de smaakvolle gerechten. 

WANNEER IS HET PINKSTERBUFFET?

  • 1e Pinksterdag: Aanvang om 17.30 uur (Eindtijd 21:30 uur)
  • 2e Pinksterdag: Aanvang om 17.30 uur (Eindtijd 21:30 uur)

PRIJZEN

  • Volwassenen: € p.
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar: € p.p.
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedestilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Kom genieten van heerlijke gerechten in gezellige sfeer met leuke kinderactiviteiten, na een heerlijke dag uitgewaaid te hebben op het eiland.

RESERVEREN VOOR HET PINKSTERBUFFET

Om een tafel te reserveren voor het Pinksterbuffet in ons restaurant kunt u contact opnemen met onze receptie via info@valktexel.nl of (0222) 31 72 02.

Wilt u na het Pinksterbuffet ook blijven overnachten? Bekijk dan ons onze arrangementen . Overnacht in een comfortabele kamer in Van der Valk Hotel Texel-De Koog en trek er meerdere dagen op uit om het mooie eiland Texel verder te verkennen. We hebben een aantal leuke tips voor u op een rijtje gezet. 

Een feestje vieren tijdens het Paasweekend in Van der Valk Hotel Texel-De Koog? Bekijk dan de mogelijkheden die we te bieden hebben in onze zalen. Voor meer informatie en invulling van uw feest kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via 0222 317 202 of sales@valktexel.nl.

Fijne Pinksterdagen!