Verbouwing 2022-2023

Hier vindt u alle informatie over de transformatie van het hotel vanaf de overname (begin 2021) tot op heden, en informeren wij u over wat er de komende tijd staat te gebeuren. Via deze pagina houden wij u gedurende de verbouwing op de hoogte van de ontwikkelingen!

Begin 2021: Van Pelikaan naar Van der Valk

Na de overname (begin 2021) is gelijk begonnen aan de transformatie van het hotel. De Pelikaan maakte plaats voor de Toekan en al gauw was het Van der Valk 'sausje' gegoten over de lobby, een aantal zalen, het restaurant en de Economy kamers.

Winter 2021/2022: Zalen, Comfort & Comfort Plus kamers

In de winter van 2021/2022 zijn ook de Comfort en de Comfort Plus kamers gerenoveerd. De nieuwe meubels, het stijlvolle roestrode behang en het mooie tapijt & parket zorgden voor een frisse en vertrouwde Van der Valk uitstraling. Ook de zalen kregen een upgrade met nieuwe meubels, faciliteiten en wanddecoratie. 

Najaar 2022 tot juni 2023: We gaan uitbreiden!

Maar we blijven vernieuwen en verduurzamen! Ons kleinste kamertype voldoet met zijn 17 vierkante meter oppervlakte het minst aan de "Van der Valk standaarden". Al maandenlang zitten we in het vergunning- en ontwerpproces, en nu hebben we groen licht! Rond november 2022 starten we met een ingrijpende verbouwing en in juni 2023 hopen we u het prachtige resultaat te kunnen tonen!

Wat er staat te gebeuren? De voor- en achtergevel van de rechter hotelvleugel (gezien vanaf de entree) wordt 3 meter naar voren geplaatst! Onze Economy kamers worden daarmee met 9,3 m2 vergroot! Na de verbouwing bedraagt de totale oppervlakte van dit kamertype geen 17 m2, maar ruim 26 m2! Niet alleen de binnenkant krijgt een flinke upgrade, maar ook de gevel krijgt een uitstraling die past bij de rest van het hotel. Tot slot voldoen de kamers na deze transformatie aan alle hedendaagse standaarden rondom duurzaamheid, zodat we zeker weten dat ook de volgende generaties profijt hebben van deze hotelkamers.

Gedurende de verbouwing halveert ons hotel in grootte (aantal boekbare kamers). Tijdens de uitbreiding van de rechter vleugel zijn enkel de Comfort, Comfort Plus en Deluxe kamers in het andere gedeelte van ons hotel boekbaar. De kwaliteit, gastvrijheid en service halveert echter niet! We doen net zo hard ons best om de gasten die wel bij ons overnachten het naar de zin te maken en hopen dat u samen met ons uitkijkt naar het prachtige eindresultaat!