Verbouwing 2022-2023

Hier vindt u alle informatie over de transformatie van het hotel vanaf de overname (begin 2021) tot op heden. Hier leest u per maand over de ontwikkelingen rondom de verbouwing van nov '22 tot mei '23!

Verbouwing najaar 2022 t/m mei 2023

We blijven vernieuwen en verduurzamen! Ons kleinste kamertype voldoet met zijn 17 vierkante meter oppervlakte het minst aan de "Van der Valk standaarden". Na maandenlang aanvragen van vergunningen en ontwerpen, zijn we in november 2022 gestart we met een ingrijpende verbouwing. De oplevering van de nieuwe hotelkamers stond gepland in juni 2023, maar is uiteindelijk met een maand vervroegd!

Wat is er gedaan? De voor- en achtergevel van de rechter hotelvleugel (gezien vanaf de entree) is 3 meter naar voren geplaatst! Onze kleinste kamers zijn daarmee met 9,3 m2 vergroot! Na de verbouwing bedraagt de totale oppervlakte van dit kamertype geen 17 m2, maar ruim 26 m2! Niet alleen de binnenkant heeft een flinke upgrade gekregen, maar ook de gevel heeft nu een uitstraling die past bij de rest van het hotel. Tot slot voldoen de kamers nu aan alle hedendaagse standaarden rondom duurzaamheid, zodat we zeker weten dat ook de volgende generaties profijt hebben van deze hotelkamers.

Gedurende de verbouwing is ons hotel in grootte (aantal boekbare kamers) gehalveerd. Tijdens de uitbreiding van de rechter vleugel waren enkel de Comfort, Comfort Plus en Deluxe kamers in het andere gedeelte van ons hotel boekbaar. Lees hieronder de verbouwingsontwikkelingen van maand tot maand.