Even kennismaken met ... Andrea!

Andrea is geboren in Lelystad, maar woont nu al een tijdje in Den Helder, en daar zijn wij maar wat blij mee! Van maandag tot en met vrijdag reist ze op en neer naar het hotel waar ze haar werk als leidinggevende van de housekeeping gedreven uitvoert. Andrea werkt sinds 1 september bij ons, en zat gelijk al helemaal op haar plek. “Eigenlijk voelde het vanaf de sollicitatie al heel goed. Derk en Lisa zijn hele lieve mensen waarbij je je snel op je gemak voelt”.

Je zult Andrea niet snel als toerist op Texel tegenkomen. Qua vakantiebestemming geeft ze de voorkeur aan een ander, zonniger eiland, namelijk Mallorca. Helaas is Andrea door het Coronavirus en de geboorte van haar zoontje Davi-Dré al lang niet meer op haar favoriete eiland geweest. “Misschien dat ik er over twee jaar ofzo weer eens heen ga, als Davi ook wat ouder is”. Verder gaat ze graag uiteten, zolang het maar geen vis en niet te culinair is. Eigenlijk maak je haar al blij met een kipsatétje.

Als je Andrea een paar jaar geleden had gevraagd waar ze over een aantal jaar zou werken, zou ze waarschijnlijk de kapsalon hebben geantwoord. Na haar kappersopleiding heeft ze ook nog detailhandel gestudeerd. “Ik wist eigenlijk niet wat ik wilde”. Wat ze wel weet is dat ze niet meer terug wil naar de schoolbanken. “Ik ontwikkel me liever hier door, en wil misschien nog wel een cursus Engels of Duits doen”.

Als leidinggevende van de housekeeping heeft Andrea eigenlijk contact met iedereen; van collega’s tot gasten. “Dat vind ik fijn. Ik ben graag onder de mensen en ik praat met iedereen”. Verder ervaart Andrea echt het ‘samen’ gevoel, dat je het met z’n allen doet. “Het leukst aan mijn werk vind ik dat je met z’n allen de gasten een prettig gevoel geeft met opgeruimde en schone kamers”. Dat stellen onze gasten ook zeker op prijs, Andrea!