Even kennismaken met ... Monique!

Sinds 1 juli kun je Monique zien schitteren bij de Front Office van Hotel Texel – De Koog! Oorspronkelijk komt ze uit Lisserbroek, maar ze is door haar vriend op Texel beland. Monique heeft hiervoor gewerkt bij een assurantie- en accountancykantoor, heeft nog gewerkt als onderwijsassistente, en is ook nog receptioniste geweest, maar nooit in een hotel. “Het bevalt hartstikke goed!”

Het leukste aan haar werk vindt Monique de interactie met de gasten, gasten informeren over wat er te doen is op het eiland, en dat eigenlijk geen dag hetzelfde is. Ook vindt Monique het leuk om haar talen weer te kunnen spreken, al was haar Duits wel wat weggeroest. Dat haal je vast snel weer op, Monique, mit unseren vielen Deutschen Gästen!

Zelf is Monique weinig als recreant te vinden op het eiland. “Zo zonde eigenlijk! Laatst hadden we vrienden over de vloer en gingen we naar De Koog. Dan kijk ik zelf ook m’n ogen uit, want ik kom daar niet zo vaak.” Wel fietst en wandelt Monique veel, en heeft ze een bijzondere hobby, namelijk kajakken! Ze is één keer wezen kajakken aan de Noordzee kant, en stond toen oog in oog met een zeehondje! Maar meestal kajakken Monique en haar vriend over de kleinere rivieren.

Monique is een tijdje geleden wel naar Ecomare geweest, en museum Kaap Skil staat nog op het lijstje, zodat ze de gasten nog beter kan informeren. “Ik ben laatst ook van m’n vriend z’n huis naar het hotel gefietst, en vanaf het hotel weer naar het strand, zodat je ook weet hoe ver dat is. Dan kan ik dat weer doorgeven aan gasten”. Onze gasten boffen maar met een Front Office medewerker als jij, Monique!