Welkom bij Hotel Texel-De Koog!

Van der Valk Hotel Texel-De Koog heet u van harte welkom! Hieronder leest u de openingstijden en (aangepaste) maatregelen die gelden in het hotel. De huisregels van hotel Texel - De Koog leest u hier.

Het hotel, restaurant en de pub zijn onder bepaalde voorwaarden geopend voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. U kunt ook aanschuiven op ons terras (bij goed weer). Graag vragen wij u rekening te houden met de maatregelen om uw gezondheid, die van de andere gasten en van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij vragen aan onze bezoekers om bij voorkeur betalingen te voldoen per pin of creditcard.

We proberen met deze maatregelen een zo veilig mogelijk klimaat te bieden aan onze gasten en grip te krijgen op het coronavirus. Als uitgangspunt hanteren wij de richtlijnen en aanbevelingen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld. Wij vertrouwen er op dat onze gasten eigen verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de corona maatregelen. Wij behouden ons het recht voor om onze gasten te vragen naar het Coronatoegangsbewijs.

Coronatoegangsbewijs, Check-app, papieren bewijs, testen

Een geldig Coronatoegangsbewijs ontvangt u in de vorm van een QR-code in uw CoronaCheck-app op uw telefoon indien u:

 • Volledig gevaccineerd bent;
 • In het bezit bent van een herstelbewijs niet ouder dan 6 maanden;
 • In het bezit bent van een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uren.

Een zelftest geeft geen geldig Coronatoegangsbewijs.

Wilt u een papieren Coronatoegangsbewijs? Ga naar https://coronacheck.nl/nl/print/.

Heeft u een negatieve testuitslag nodig? Laat u binnen 24 uren maar uiterlijk 2 uren voorafgaand aan uw bezoek aan ons hotel gratis testen via een testen voor toegang locatie, in te plannen via https://www.testenvoortoegang.org/.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Koninklijke Horeca Nederland.

Wij hopen u in goede gezondheid te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in ons hotel!


HOTEL
Ons hotel is geopend. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten zijn welkom in het restaurant, de pub of op het terras. De take away mogelijkheid is hiermee vervallen. Roomservice is (tegen meerprijs) nog mogelijk.

KAMERS
De hotelkamers worden op verantwoorde wijze volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd. U kunt hier de reservering maken, mailen naar info@valktexel.nl of bellen naar +31 (0)222 317 202.

ROOMSERVICE
Het is mogelijk om gerechten en dranken te bestellen (tegen meerprijs). 

ONTBIJT TIJDENS UW VERBLIJF
Wij bieden het ontbijt aan in de vorm van een buffet. U kunt zelf uw ontbijt samenstellen vanaf het ontbijtbuffet, om het daarna aan tafel in het restaurant, de pub of terras te nuttigen.

RESTAURANT & PUB
Het restaurant en de pub zijn geopend voor hotelgasten en niet-hotelgasten. De pub is geopend van 11.00 - 00.00 uur om een drankje/snack te nuttigen. Het is ook mogelijk om tussen 12.00 - 17.00 uur te lunchen.

TERRAS
Het terras is bij goed weer geopend van 8.00 - 23.00 uur voor hotel- en niet-hotelgasten om een drankje te drinken en iets te nuttigen. Het is mogelijk om tussen 12.00 - 17.00 uur te lunchen en tussen 18.00 - 21.00 uur te dineren.


ZALEN
Reserveringen voor onze zalen worden in overleg afgestemd met in achtneming van de  vanuit het RIVM. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@valktexel.nl of +31 (0)222 317 202. 

Veilig en Vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven:

 • 1,5e meter blijft een veilige afstand. Hanteer deze bij voorkeur ook na 25 september waar mogelijk;
 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen;
 • Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle hygiëne maatregelen en voeren deze instructies nauwkeurig uit;
 • De algemene ruimtes zoals de lobby, lift, trap, deuren en toiletten worden zeer regelmatig gecheckt en gereinigd;
 • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers;
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM;
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van andere gasten en hotelmedewerkers;
 • Betaal bij voorkeur met pin/creditcard of contactloos;
 • Op diverse plekken in het gebouw is desinfecterende handgel beschikbaar.

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Mocht u meer vragen hebben over de ingestelde maatregelen, neemt u dan contact op met ons via info@valktexel.nl.