Bruiloft zaal bij Hotel Texel - De Koog

Uw trouwdag viert u maar één keer. Zorg daarom dat deze mooiste dag een herinnering wordt om nooit te vergeten. Het grootste Waddeneiland heeft alle ingrediënten op eigen bodem om jullie bruiloft op Texel onvergetelijk te maken. Wij helpen daarbij graag een handje. Van der Valk Hotel Texel-De Koog beschikt over een gezellige bruiloftzaal Texel, die naar eigen wens verder aangekleed en gedecoreerd kan worden. De ruimte beschikt over flexibele tussenwanden, waardoor de bruiloftzaal net zo groot kan worden gemaakt zoals u zelf wilt, voor een intieme borrel tot grote zaal met dansvloer en DJ.

Bekijk het zalenoverzicht

VAN BINNEN NAAR BUITEN

We denken graag met u mee van binnen naar buiten. Naast de mogelijkheid voor het geven van een onvergetelijk feest in de bruiloftzaal en/of pub, met voorafgaand een buffetdiner of diner à la carte, is het ook mogelijk om met z’n tweeën of met alle gasten te overnachten in één van de verschillende type hotelkamers die het hotel te bieden heeft. Om de romantiek te goed te vieren bereiden onze koks liefdevolle gerechten met eerlijke producten, het liefst van de lokale ondernemers. Wat te denken van heerlijke zoet rode Texelse aardbeien uit de Pluktuin? Ook in de opties op het eiland, zoals een fotoshoot in een nostalgische VW bus, een picknick op het strand of een rondrit in een Tuk Tuk, denken we graag met u mee.

WENSEN AFSTEMMEN

Lijkt het u leuk om uw trouwerij bij ons te vieren in de bruiloftzaal? Kom dan gerust eerst een kijkje nemen. We spreken alles graag persoonlijk met u door. Ook voor de tarieven en mogelijkheden inzake de zaalhuur voor een bruiloft kunt u contact opnemen met onze receptie. Wilt u ook graag de huwelijksnacht doorbrengen op Texel? Bekijk dan onze hotelkamers.

T: 0222 317 202 | E: sales@texel.valk.com