Aanbiedingen

Ontdek de beste deals!

Met onze deals boekt u voordelig een of meerdere nachtjes weg. Overnacht op het mooie waddeneiland Texel en ontdek de leuke dorpjes, het mooie strand en de prachtige natuur rondom het hotel. Wacht niet te lang met boeken, want de deals verschillen per periode.
Wij kijken ernaar uit u te ontvangen op Texel! 

Zondagsdeal

Zondags genieten

Kom op zondag aan en geniet van de rust op Texel.  Met deze fantastische aanbieding start u de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt en geniet u van een overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers.

Maak lange wandelingen door de bossen en over het strand, geniet van de rust en ruimte die het eiland Texel u biedt. Goedkoop overnachten op Texel doet u bij Van der Valk met de zondagsdeals!

Geniet van een minivakatie op Texel met ons 3=2 en 4=3 deal! Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Profiteer van de ideale locatie van ons hotel en ontdek de rust en ruimte van het eiland. Drie overnachtingen voor de prijs van twee, inclusief drie keer ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Geniet een hele week van al het moois dat Texel te bieden heeft. Bezoek musea, maak lange wandelingen, shop de leukste spullen in Den Burg en beklim de vuurtoren! Verblijf zeven nachten voor de prijs van zes, perfect voor als u graag langer wil verblijven. Creëer onvergetelijke momenten en reserveer nu deze voordelige deal voor lekker lang genieten bij Van der Valk Texel – De Koog!