Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Texel - De Koog

Ervaar een gezellig gezinsuitje bij Van der Valk Texel - De Koog. Na een dag vol avonturen op Texel kan je met je gezin komen overnachten in een van onze prachtige kamers. Voor extra gezelligheid op de kamer kan er een extra kinderbedje worden geplaatst op jouw comfortabele kamer.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu! Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Ontdek talloze uitstapjes tijdens jouw verblijf op Texel! Ga bijvoorbeeld op avontuur met expeditie Sommeltjespad. Tijdens de wandelroute van 1,5 kilometer, kunnen de kinderen op ontdekking en op zoek naar stenen figuurtjes, de Sommeltjes. Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan de schapenboerderij op Texel, hier kan je lieve schapen van dichtbij bekijken en een kijkje nemen in het leven op een boerderij. Met al deze activiteiten wordt jouw verblijf op Texel gegarandeerd een succes!