Uit eten Van der Valk Texel – De Koog

WELKOM IN RESTAURANT HOTEL TEXEL - DE KOOG

Wilt u heerlijk uit eten met het gehele gezin of romantisch dineren met z'n tweeën? Op onze menukaart treft u diverse culinaire gerechten aan, met daarbij voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen uit vis-, vlees-, vegetarische- en veganistische gerechten die dagelijks vers worden bereid door onze keukenbrigade. Wanneer u heerlijk uit eten wilt in De Koog op Texel bent u bij ons aan het juiste adres! Nieuwsgierig naar onze gerechten? Bekijk dan met de onderstaande button onze menukaart.

Bekijk onze menukaart

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT - DINER

Wilt u met uw gezelschap genieten van een heerlijk diner? Van 17.30 tot 20.00 uur serveren wij de heerlijkste dinergerechten en bent u zowel met als zonder hotelovernachting welkom in ons restaurant. Wilt u uw diner liever op de kamer nuttigen, dan kunnen wij deze tegen een toeslag van € 10 serveren op uw hotelkamer.Komt u gezellig bij ons dineren?

Restaurant
Dagelijks: 11.00 - 22.00 uur  
Terras (indien mooi weer)
Dagelijks: 10.00 - 22.00 uur
Keuken
Dagelijks: 12.00 - 21.00 uur

TAFEL RESERVEREN VOOR DINER

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Zowel met als zonder hotelovernachting kunt u telefonisch een tafel reserveren via 0222 317202, of reserveer online uw tafeltje via onderstaande button. Wacht niet langer en ga gezellig uit eten bij Van der Valk Texel – De Koog.

Reserveer hier uw tafel

DE GEHELE DAG CULINAIR GENIETEN

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! Wist u dat naast uit eten bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet om uw dag op Texel te beginnen met volle energie. Kom tijdens uw wandeling, fietstocht of na een uitstapje relaxen op het terras in de zon met een koud drankje. Daarnaast kunt u gedurende de dag genieten van heerlijke à la carte lunchgerechten. Heeft u een allergie of dieetwens en wilt u bij ons ontbijten, lunchen of dineren? Dan kunt u dit aan ons doorgeven bij het reserveren. Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en allergenen.