Eten & Drinken

Diner bij Van der Valk Texel – De Koog

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

Restaurant
Dagelijks: 11.00 - 23.00 uur  

Terras (indien mooi weer)
Dagelijks: 10.00 - 23.00 uur

Keuken
Dagelijks: 12.00 - 21.00 uur

TAFEL RESERVEREN?

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen telefonisch een tafel reserveren via onze receptie via het telefoonnummer 0222 317202!

WELKOM IN RESTAURANT HOTEL TEXEL - DE KOOG

Wilt u heerlijk uit eten met het gehele gezin of romantisch dineren met z'n tweeën? Met een diner bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u volop genieten van diverse smaakvolle gerechten tijdens uw verblijf op het Texel. Zowel met- als zonder overnachting bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog bent u van harte welkom in ons restaurant. Op onze menukaart treft u diverse culinaire gerechten aan, met daarbij voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen uit vis-, vlees-, vegetarische- en veganistische gerechten die dagelijks vers worden bereid door onze keukenbrigade. Wanneer u heerlijk wilt eten in de Koog op Texel bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk onze menukaart

DE GEHELE DAG CULINAIR GENIETEN

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! Naast een diner bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet om uw dag op Texel te beginnen met volle energie. Kom tijdens uw wandeling, fietstocht of na een uitstapje relaxen op het terras in de zon met een koud drankje. Daarnaast kunt u gedurende de dag genieten van heerlijke à la carte lunchgerechten op het terras of in het restaurant. Heeft u een allergie of dieetwens en wilt u bij ons ontbijten, lunchen of dineren? Dan kunt u dit aan ons doorgeven bij het reserveren. Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en allergenen.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

In ons sfeervolle restaurant bent u dagelijks van 11:00 tot 23:00 uur van harte welkom! De keuken is geopend van 12:00 tot 21:00 uur. Vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur serveren wij ons à la carte diner.