ONTBIJTBUFFET BIJ VAN DER VALK HOTEL TEXEL – DE KOOG

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! In ons restaurant kunt u 7 dagen per week genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Wat houdt dit ontbijtbuffet precies in? Op het buffet treft u vers afgebakken broodjes aan, verschillende soorten zoet- en hartig beleg, yoghurt of kwark en warme gerechten. Daarbij kunt u kiezen uit diverse dranken zoals thee, koffie en smoothies van vers fruit. Voor een heerlijk ontbijt op Texel bent u bij ons aan het juiste adres!

OPENINGSTIJDEN ONTBIJTBUFFET

Het ontbijtbuffet is geopend van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 10.30 uur.

Met welk ontbijt start u graag de dag? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u zich laten verassen met een grote verscheidenheid van gerechten!

ONTBIJT BIJ VAN DER VALK ZONDER OVERNACHTING

Geen overnachting maar wel ontbijten bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog? Dit begrijpen wij helemaal, want het Van der Valk ontbijtbuffet op Texel is altijd een goed idee! Ook wanneer u niet bij ons overnacht bent u bij ons van harte welkom! Zo kunt u voor slechts € 19,00 per persoon en €11,50 per kind (3 t/m 11 jaar) genieten van een heerlijk ontbijt bij Van der Valk, zoals u van ons gewend bent. Kom dus gezellig bij ons ontbijten! 

Naast een uitgebreid ontbijt kunt u bij Hotel Texel – De Koog ook terecht voor een smaakvolle lunch en diner à la carte.

Allergenen

Als u een voedselallergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken en denken graag met u mee. Dus indien u twijfelt of u een bepaald gerecht van het ontbijt buffet kunt eten, aarzel dan niet en vraag één van onze medewerkers.

TAFEL RESERVEREN

Heeft u uw overnachting in één van de hotelkamers of appartementen exclusief ontbijt geboekt en wilt u dit omzetten naar een overnachting inclusief ontbijt? Neem dan contact op met onze receptie.

Wilt u bij ons ontbijten? Zowel met als zonder hotelovernachting kunt u telefonisch een tafel reserveren via 0222 317202, of reserveer online uw tafeltje via onderstaande button.

Reserveer hier uw tafel