Eten & Drinken

Ontbijt bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! In ons restaurant kunt u 7 dagen per week genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Op het buffet treft u vers afgebakken broodjes aan, verschillende soorten zoet- en hartig beleg, yoghurt of kwark en warme gerechten. Daarbij kunt u kiezen uit diverse dranken zoals thee, koffie en smoothies van vers fruit. Voor een heerlijk ontbijt op Texel bent u bij ons aan het juiste adres!

ONTBIJT BIJ VAN DER VALK VOOR NIET-HOTELGASTEN 

Geen overnachting maar wel ontbijten bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog? Ook wanneer u niet bij ons overnacht bent u bij ons van harte welkom! Zo kunt u voor slechts € 15,00 per persoon genieten van een heerlijk ontbijt bij Van der Valk, zoals u van ons gewend bent. Zomers is ons terras geopend en kunt u gedurende de dag een ijskoud drankje drinken in de zon. Naast een uitgebreid ontbijt kunt u bij Hotel Texel – De Koog ook terecht voor een smaakvolle lunch en diner à la carte. Na uw diner kunt u uw avond afsluiten met een drankje in onze pub.

OPENINGSTIJDEN ONTBIJTBUFFET

Het ontbijtbuffet is geopend van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 10.30 uur.

RESERVEREN

Heeft u uw overnachting in één van de appartementen exclusief ontbijt geboekt en wilt u dit omzetten naar een overnachting inclusief ontbijt? Neem dan contact op met onze receptieWanneer u niet overnacht in het hotel is het mogelijk om een tafel voor het ontbijt te reserveren via onderstaande link. 

Reserveer uw tafel