Paasbrunchbuffet bij Van der Valk Texel

Let op! Ons aanbod voor Pasen wordt in 2025 bekend gemaakt.

 

Wilt u tijdens de paasdagen uit eten? Laat u verrassen op eerste paasdag (zondag 31 maart) door aan te schuiven bij de uitgebreide paasbrunch van Van der Valk Texel - de Koog. Ook als nu niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!. Kom eerste paasdag gezellig met uw familie, vrienden of ander gezelschap brunchen. U wordt volledig ontzorgd en kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap. 

Bruchbuffet bij Hotel Texel - De Koog

Op zondag 31 maart heten wij u van harte welkom bij ons bruchbuffet! Wij ontvangen u graag om 12.30 uur. Bij aanvang van de brunch verwelkomen wij u en uw gasten met een welkomstdrankje en amuse. Op het buffet serveren wij soep, allerlei soorten vers afgebakken broodjes, diverse soorten beleg, warme vis- en vleesgerechten, salades en nog veel meer! Ter afsluiting van de brunch wordt er een feestelijk dessertbuffet gepresenteerd. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten ijs, feestelijk opgemaakte ijstaarten en diverse zoetigheden.

De eindtijd van de brunch is rond 15.00 uur.

Paasbrunch voor kinderen

Voor onze kleine gasten serveren wij diverse kindergerechten zoals friet, pancakes en kleine snacks. Daarnaast zijn er voor de kinderen diverse activiteiten zoals kleurplaten kleuren en film kijken.

Prijs paasbrunchbuffet

Prijs volwassene: € 41,50 p.p.
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 21,50 p.p.
Kind t/m 3 jaar: gratis

Paasbrunch reserveren? Ook welkom zonder hotelovernachting

Wilt u zondag 31 maart met uw gezelschap paasbrunchen? Geniet van het uitgebreide paasbrunchbuffet bij Hotel Texel - De Koog! Ook wanneer u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom! Reserveer de brunch via onderstaande button.

Paasbrunch reserveren

U kun ook telefonisch contact opnemen via (0222 317 202), of per email via info@texel.valk.com

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de paasdagen aan ons kenbaar te maken. Alvast bedankt!

Betaling vooraf

Let op: bij de reservering van deze brunch is een volledige aanbetaling vereist. Tot 14 dagen voorafgaand aan de brunch (17 maart 2024) kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering annuleren.

Vrolijke paasdagen toegewenst!