Even kennismaken met ... Immie!

Deze rasechte Rotterdammer en trouwe supporter van FC Feyenoord is al jaren een vast gezicht in ons restaurant. Samen met Rico en een aantal andere collega’s heeft ze de transitie van De Pelikaan naar Van der Valk meegemaakt, en behoort daarmee tot de harde kern van het hotel. Immie werkt al zo’n 20 jaar in de horeca. Het afgelopen jaar draaide ze voornamelijk ontbijtdiensten en ging daarna direct door naar restaurant De Vlijt waar ze de lunch/dinerdiensten draaide.

Immie is echt een mensenmens, en dat is ook te merken aan haar werkstijl. “Een praatje met die, en een geintje met die.. dat vind ik heerlijk” vertelt ze. Ook het contact met de gasten en het teamwork vindt Immie zo leuk aan haar werk. Daarnaast is in de horeca geen dag hetzelfde en maken spontane dingen de werkdag leuk. Zo wilde Immie tijdens haar ontbijtdienst een jarige gast verrassen. Met een grote taartfontein liep Immie naar de tafel. Daar aangekomen zag ze dat de gast helemaal niet aan de tafel zat, maar nog bij het ontbijtbuffet stond! Oeps! Snel liep ze terug naar de keuken en slaagde de verrassing in de tweede poging.

In haar vrije tijd wandelt Immie graag, past ze op de kleinkinderen, of is ze creatief bezig. Ze haakt graag en maakt dan meestal kledingstukken of knuffels. Maar vergis je niet; Immie is ook een echte avonturier en durfal! Vijf jaar geleden heeft ze met twintig man zes weken op zee gezeten. Ze is toen van het westen van Amerika naar New York gezeild! Daarnaast heeft deze stoere tante parachute gesprongen boven Texel, en kon zelfs Groningen zien liggen!

Immie vindt het ook heerlijk om uitgebreid te tafelen met bijvoorbeeld (oud-)collega’s. “Dat culinaire, daar houd ik wel van!”, zegt deze fijnproever. Ze houdt van tapas, waarbij je van alles wat kunt proeven, maar ook bestelt ze graag gerechten die je normaal gesproken niet zo snel op de menukaart tegenkomt.

Nou, Immie, dat is nogal een lijstje aan hobby’s. We hopen dat je ook de komende jaren nog tijd over houdt om bij ons te blijven werken!