Luxe kamers en appartementen

Overnachten op Texel

Luxe en comfort

Hotelkamers

Heerlijk overnachten in een luxueuze kamer met bad? Of kiest u voor een standaard kamer?

Ruim en compleet

Appartementen

Ook kunt u hier een verblijf in een appartement boeken. Let op: deze appartementen zijn in het bezit van particuliere eigenaren.

Van der Valk Hotel Texel - De Koog biedt 5 type hotelkamers aan, die elk modern zijn ingericht. Het hotel beschikt onder andere over een mindervalidekamer en biedt de mogelijkheid om één van de naast gelegen appartementen te huren, welke in eigendom zijn van privé eigenaren. De stijlvolle kamers beschikken over boxspringbedden, airconditioning, een flatscreen-tv, gratis koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, bureau en een luxe badkamer met douche en ligbad, afhankelijk van het type hotelkamer.

Ontbijtbuffet & diner

Genieten in het restaurant

’s Ochtends, na uw hotelovernachting, kunt u genieten van een vers bereid ontbijtbuffet. Deze is inbegrepen bij uw hotelovernachting of bij te boeken. Na een ochtend stevig wandelen kunt u ook genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant, om vervolgens het eiland verder te verkennen op de fiets. Bent u uitgewaaid en heeft u nog een hotelovernachting voor de boeg? Schuif dan aan tafel voor een smaakvol diner om de dag culinair af te sluiten.

Vroege check-in of late check-out

Langer gebruik maken van hotelkamer

Vroege check-in of late check-out

Langer gebruikmaken van uw hotelkamer? Dan kunt u gebruik maken van één of beide onderstaande opties.

  • Incheck: 12.00 uur i.p.v. 15.00 uur tegen toeslag van € 30
  • Uitcheck: 13:00 uur i.p.v. 11:00 uur tegen toeslag van € 30

Let op: bovenstaande opties zijn alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid en dienen voorafgaand aan uw verblijf gereserveerd te worden bij de receptie.

Honden zijn welkom

Overnachten met hond

Honden zijn welkom

Met betrekking tot huisdieren zijn in ons hotel alleen honden welkom. Op aanvraag, tegen een toeslag van €15 per hond per nacht, is één hond per hotelkamer toegestaan in enkele speciaal aangewezen hotelkamers. Voor de appartementen is de bedraagt de toeslag voor een hond €9,50 per hond per nacht en €47,50 voor een hele week. Wij verzoeken u contact op te nemen met de receptie indien u samen met uw hond wilt verblijven.