Last minute bij Hotel Texel – De Koog

Wilt u er op korte termijn even tussenuit? Bekijk onze last minute aanbiedingen en hotel arrangementen en geniet van een heerlijk, verzorgd verblijf op Texel!

VOOR IEDER WAT WILS!

Naast onze last minute hotelovernachting aanbiedingen kunt u uiteraard ook genieten van onze arrangementen.

KIES VOOR EEN LASTMINUTE VAKANTIE OP TEXEL!

Bent u op zoek naar een last minute vakantie op Texel? Wij begrijpen u helemaal. Er valt namelijk veel te beleven op Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland! Met ruim 140 kilometer aan fietspaden is het eiland uitermate geschikt voor een fietstocht. U huurt voordelig een fiets bij het hotel of kies bijvoorbeeld voor een fietsarrangement. Ga eropuit en bezoek diverse bezienswaardigheden. Maak uw overnachting compleet en sluit uw dag af met een culinair à la carte diner en een drankje in de hotelbar. Ieder arrangement beschikt tenminste over één hotelovernachting met een uitgebreid ontbijt in het restaurant. Wat is uw ultieme wens voor een last minute vakantie? Kies op basis van uw wensen het arrangement uit wat het beste bij u past. Van der Valk Hotel Texel biedt van sportieve arrangementen tot aan romantische-, wellness-, of eropuit arrangementen: Van der Valk Hotel Texel - De Koog doet er alles aan uw last minute vakantie zo aangenaam en passend mogelijk te maken!

Bekijk al onze beschikbare arrangementen

LAST MINUTE UITWAAIEN OP TEXEL, MET HET STRAND OM DE HOEK

Van der Valk Hotel Texel – De Koog is gelegen aan Nationaal Park Duinen van Texel en op 15 minuten loopafstand van het Noordzeestrand. Boek een last minute bij Hotel Texel – De Koog en geniet op de Waddeneilanden. Met het bruisende centrum De Koog nabij, op 5 minuten fietsafstand van het hotel, biedt dit de beste basis voor een fijne vakantie in eigen land. Komt u snel bij ons overnachten? Laat de vakantie beginnen!

WADDENEILAND TEXEL LAST MINUTE MET HOND

Op vakantie naar Texel, dan wilt u misschien graag uw hond mee. U denkt dan waarschijnlijk aan een last minute vakantiehuis, maar wist u dat wij bij Van der Valk Hotel Texel verschillende kamers hebben waar huisdieren zijn toegestaan? Neem uw trouwe viervoeter mee voor een heerlijke last minute wandelvakantie op Texel. Profiteer van de prachtige ligging van ons hotel en geniet van de omgeving van het prachtige Waddeneiland Texel! Boek nu uw last minute vakantie op Texel met uw hond.

Boek een hotelkamer