Overnachten in romantisch hotel op Texel

Het eiland Texel heeft alle ingrediënten in huis om een romantische en onvergetelijke reis te maken. Vier de liefde in een Superior kamer d’Amour in Van der Valk Hotel Texel-De Koog, waar bij aankomst in de hotelkamer rozenblaadjes op het bed liggen en een flesje welkomstbubbels op jullie staat te wachten. Dit romantisch hotel ligt naast Nationaal Park Duinen van Texel en op zo’n 20 minuten lopen van het strand. Trek na het uitgebreide ontbijt de wandelschoenen aan voor een romantische strandwandeling en een picknick in de duinen met een lunch to go. Of huur een fiets en verken de historische dorpen.

TROUWEN

De mooiste dag uit het leven vieren in romantisch hotel Van der Valk Texel-De Koog? Naast de mogelijkheid om met z’n tweeën of met alle gasten te overnachten in één van de verschillende type hotelkamers, biedt het hotel ook de mogelijkheid voor het geven van een onvergetelijk feest in één van de zalen en/of pub, met voorafgaand een buffetdiner of diner à la carte. Van intieme borrel tot grootse dansvloer met DJ, wij denken graag met u mee in de mogelijkheden. Ook in de opties op het eiland, zoals een fotoshoot in een nostalgische VW bus of een rondrit in een Tuk Tuk.

VIER DE SEIZOENEN

Alle seizoenen hebben zijn charme in dit romantisch hotel op Texel. Een biertje in de pub na het zien van de zonsondergang op het Kogerstrand, een heerlijk hertenbiefstuk eten in het restaurant na een flinke herfstwandeling, lekker vroeg onder de warme wol in de winter en een fijne lunch op het terras in het voorjaar. Vier de seizoenen op het eiland. Pluk bloemen in de pluktuin, proef een zelfgemaakt ijsje bij ijsboerderij Labora, trotseer de herfststorm op het strand en drink een stevig Texels biertje om op te warmen in de Texelse bierbrouwerij.