Overnachten op Texel

Heerlijk overnachten in een luxueuze kamer met bad? Of kiest u voor een standaard kamer? Hotel Texel - De Koog beschikt over de kamertypes Economy, Standaard, Comfort, Comfort met terras, Comfort Plus, Comfort Plus met balkon, Deluxe, Deluxe met balkon en een Mindervalide kamer. Waar gaat u verblijven? Ook kunt u hier een verblijf in een appartement boeken. Let op: deze appartementen zijn in het bezit van particuliere eigenaren. Wij wensen u een fijn verblijf toe!

Bekijk & boek hier uw hotelkamer of appartement!

Hotelovernachting bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog

VERBOUWING NOV 2022 - JUNI 2023

Vanaf november 2022 worden onze standaardkamers verbouwd. De kamers in deze vleugel worden niet alleen groter, maar ook duurzamer! De nieuwe kamers zijn boekbaar vanaf begin juni. Meer informatie over de verbouwing vindt u hier.

Van der Valk Hotel Texel-De Koog is onderdeel van een familiebedrijf die hecht aan comfort en kwaliteit op het gebied van eten, drinken en overnachten. De hotelkamers zijn daarom ingericht om uw verblijf en hotelovernachting in Van der Valk Hotel Texel - De Koog zo comfortabel mogelijk te maken. Wilt u alvast even binnen kijken? Bekijk hier de virtual tour!

STIJLVOLLE HOTELKAMERS VOOR EEN COMFORTABEL VERBLIJF

Van der Valk Hotel Texel - De Koog biedt 5 type hotelkamers aan, die elk modern zijn ingericht. De Economy kamer is 17m2, de Standaard kamer is 20 m2, de Comfort kamer is 28 m2, Comfort Plus kamer is 30 tot 35 m2 en de Deluxe kamer is 48m2. Daarnaast beschikt het hotel ook over een mindervalidekamer en is het mogelijk om één van de naast gelegen appartementen te huren, welke in eigendom zijn van privé eigenaren. De stijlvolle kamers beschikken over boxspringbedden, airconditioning, een flatscreen-tv, gratis koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, bureau en een luxe badkamer met douche en ligbad, afhankelijk van het type hotelkamer.

GENIETEN IN HET RESTAURANT 

Uitgerust wakker geworden? ’s Ochtends, na uw hotelovernachting, kunt u genieten van een vers bereid ontbijtbuffet. Deze is inbegrepen bij uw hotelovernachting of bij te boeken. Na een ochtend stevig wandelen kunt u eventueel ook genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant, om vervolgens het eiland verder te verkennen op de fiets, die u ook bij ons kunt huren. Bent u uitgewaaid en heeft u nog een hotelovernachting voor de boeg? Schuif dan aan tafel voor een smaakvol diner om de dag culinair af te sluiten.

VROEGE CHECK-IN OF LATE CHECK-OUT

Langer gebruikmaken van uw hotelkamer? Dan kunt u gebruik maken van één of beide onderstaande opties.
- Incheck: 12.00 uur i.p.v. 15.00 uur tegen toeslag van € 30
- Uitcheck: 13:00 uur i.p.v. 11:00 uur tegen toeslag van € 30
Let op: bovenstaande opties zijn alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid en dienen voorafgaand aan uw verblijf gereserveerd te worden bij de receptie.

HOTELOVERNACHTING MET HOND

Met betrekking tot huisdieren zijn in ons hotel alleen honden welkom. Op aanvraag, tegen een toeslag van €15 per hond per nacht, is één hond per hotelkamer toegestaan in enkele speciaal aangewezen hotelkamers. Voor de appartementen is de bedraagt de toeslag voor een hond €9,50 per hond per nacht en €47,50 voor een hele week. Wij verzoeken u contact op te nemen met de receptie indien u samen met uw hond wilt verblijven in ons hotel. Alle huisregels omtrent overnachten met hond vindt u hier.

EXTRA BED

Overnacht u in de mindervalide of Comfort Plus kamer, dan kunt u bij de receptie een extra bed aanvragen. Deze optie is beschikbaar indien het kamertype en de beschikbaarheid het toelaten. Gelieve uw verzoek daarom voorafgaand aan uw verblijf in te dienen.

CENTRALE LIGGING

Van der Valk Hotel Texel-De Koog is centraal gelegen en de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Na een uitgeruste nacht springt u op de huurfiets voor een rit naar de Sluftervallei of de vuurtoren op het noordelijkste puntje van het eiland. Wij raden u aan om een drankje te nemen bij Kaap Noord alvorens u aan uw terugtocht begint. Of neem de boot naar Vlieland!