Breng een bezoekje aan Kaasboerderij Wezenspyk!

Speciaal voor de kaasliefhebbers onder ons, de Kaasboerderij Wezenspyk kunt u niet overslaan tijdens uw bezoek aan Texel. Op 7 kilometer afstand van ons hotel bevindt zich deze boerderij, waar u de echte smaak van Texel proeft!

Schapenmuseum in een schapenboet

Tussen de landerijen ligt deze boerderij. Bij aankomst kunt u ervoor kiezen om via het landschapspad naar het Schapenmuseum te gaan (gelegen achter de boerderij). Het museum is gevestigd in een schapenboet en hier leert u alles over Texel en de schapen. Alleen al vanwege de uitzichten over de landerijen en de schapenboet is een bezoekje aan dit museum de moeite waard!

Bekijk het ambacht in de kaasmakerij!

Wanneer u weer aan de voorkant van de boerderij staat, kunt u via de linker ingang naar de winkel en de kaasmakerij. Bij binnenkomst komt de geur van kaas u tegemoet en verderop kijkt u zo de kaasmakerij in! Superleuk om te zien hoe de mannen daar bezig zijn met de kazen. Daarbij ziet u ook de opslag van heel veel kazen! Verder wordt u overal van informatie voorzien en liggen overal attributen voor het maken van de lekkerste kazen.

Kazen en lokale producten voor thuis 

In het winkeltje zelf vindt u natuurlijk de meest heerlijke producten voor thuis, waaronder een kaasfondue pakket (echt een aanrader!). U kunt hier verder ook leuke geschenkpakketten kopen om iemand anders blij mee te maken. Naast unieke kazen vindt u ook andere, lokale producten, zoals lamsvlees van Texel!

Laat uw favoriete kazen thuis bezorgen

U leest het: wij zijn enthousiast en bevelen een bezoekje aan deze kaasboerderij zeker aan! Waar we bij thuiskomst nog achter kwamen en zeker het noemen waard is: Kaasboerderij Wezenspyk heeft een eigen webshop! Zo kunt u de heerlijke producten ook thuis laten bezorgen! Voor meer informatie en de webshop kunt u kijken op https://www.wezenspyk.nl!