Bezoek de Koog

De badplaats van Texel 


De Koog is de badplaats van Texel, met sfeervolle winkeltjes en prachtige restaurants is het hier altijd genieten. De Koog is the-place-to-be voor een zon-, zee- en natuurlijk strandvakantie. Flaneer door de knusse Dorpstraat of strijk neer op een terras voor een heerlijk drankje. Naast winkelen en horecagelegenheden is De Koog ook een fantastisch startpunt voor verschillende wandel- en fietsroutes, dus ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! De Koog ligt op slechts 5 minuten fietsen vanaf ons hotel. Wilt u liever wandelen? Binnen 26 minuten staat u in het hart van De Koog. 

Winkelen De Koog 

Leuk winkelen kunt u in De Koog zeker! Het centrum van De Koog bestaat uit twee straten: de Dorpstraat en de Nikadel. Hier vindt u een ruim aanbod van verschillende winkeltjes gevuld met de leukste souvenirs, kleding of woonaccessoires. Bent u op zoek naar een goed boek? Ook hiervoor kunt u terecht in De Koog. Het leukste van winkelen in de Koog is dat veel van de winkels hier concept stores zijn van zelfstandige ondernemers. De grote winkelketens ziet u hier minder, geniet van het authentiek gevoel van shoppen in De Koog!

Uitwaaien op het strand

Wist u dat De Koog vlak bij het strand ligt? In het najaar kunt u heerlijk uitwaaien en wandelen langs de kust op het prachtige Texelse strand. Maar ook in de zomer kunt u hier terecht, als echte zonaanbidder.

Uitgaan in De Koog

Gezellig een avondje uit op Texel? Ook hiervoor kunt u terecht in De Koog, het bloeiende hart van Texel. Wilt u liever lekker terug naar het hotel? Geniet dan van een drankje in onze gezellige hotelbar. De hotelbar is perfect voor een heerlijk drankje aan het einde van uw dag! In de zomers kunt u ook heerlijk op het terras een drankje nuttigen.  

Wandelen op Texel 

Bent u niet zo van het uitgaan, maar meer een natuur liefhebber? De Koog is het startpunt van vele wandel- en fietsroutes. Verken de prachtige natuur in het naastgelegen natuurgebied Nationaal Park Duinen van Texel. Maak een lange of korte wandelroute op Texel en slenter urenlang door de duinen of trek met de kids De Dennen in. Benieuwd naar de verschillende wandelmogelijkheden op Texel?