Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Geniet van het uitgebreide, verse ontbijtbuffet van Hotel Texel-De Koog! Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen bij de overnachting. Overnacht u in één van onze appartementen, dan kunt u het ontbijt optioneel bijboeken.

In ieder geval t/m 25 januari is het ontbijtbuffet uitsluitend voor hotelgasten geopend. Nadat u uw ontbijt heeft samengesteld, dient u deze te nuttigen in uw hotelkamer. 

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte lunch

Lekker genieten van een heerlijke koffie met appeltaart of een gevarieerde lunch? De lunch dient in ieder geval t/m 25 januari op uw hotelkamer genuttigd te worden. Geef uw gewenste lunchgerecht(en) door bij de receptie. Wij serveren de lunch dagelijks tussen 12.00 en 17.00 uur (tijdelijk zonder toeslag) op uw hotelkamer.

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte diner

's Avonds genieten van een heerlijk diner? In ieder geval t/m 25 januari kunnen uitsluitend gasten met hotelovernachting genieten van ons á la carte diner. Geef uw gewenste dinergerecht(en) door bij de receptie. Wij serveren het diner dagelijks van 18.00 tot 20.00 uur (tijdelijk zonder toeslag) op uw hotelkamer.

Ook aan onze kleinste gasten is gedacht. Kinderen kunnen genieten van lekkere gerechten die op de kindermenukaart staan. Denk aan een kleine pizza Margherita, een kipsaté, een stukje zalm of een kinderplate. Hoe het feestelijke ijsdessert er uit ziet? Dat is een verrassing!

Restaurant

Pub

Proost!

Geniet van een uitgebreid assortiment (Texels) bier, koffie- en theespecialiteiten, verschillende digestieven, likeuren en frisdranken in onze pub. Zoals past in een 'bruin café' kunt u hier gezellig een hapje eten of drinken in een ongedwongen sfeer. Vanuit de bar heeft u toegang tot ons terras, waar u heerlijk in de zon kunt genieten van ons aanbod. Ook kunt u de pub afhuren!

Vanwege de huidige maatregelen is de pub gesloten ten minste t/m 25 januari.