Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Geniet van het uitgebreide, verse ontbijtbuffet van Hotel Texel-De Koog! Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen bij de overnachting. Overnacht u niet bij ons, dan kunt u voor slechts €15 per persoon dagelijks gebruik maken van ons heerlijke ontbijtbuffet.

Openingstijden ontbijtbuffet
Dagelijks: 8.00 - 10.30 uur

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte lunch

Tijd voor een lekkere break tijdens het wandelen, fietsen of gedurende een uitstapje? Kom gezellig langs bij het restaurant van Hotel Texel-De Koog. Geniet van een warme koffie met appeltaart of een gevarieerde lunch. 

Openingstijden restaurant & terras (indien mooi weer)
Dagelijks: 11.00 - 23.00 uur  

Openingstijden keuken
Dagelijks: 12.00 - 21.00 uur

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte diner

's Avonds genieten van een heerlijk diner? Kom smaak- en sfeervol dineren in ons restaurant en laat u verrassen door onze keukenbrigade. Wij bereiden elke dag met plezier de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten!

Openingstijden restaurant & terras (indien mooi weer)
Dagelijks: 11.00 - 23.00 uur  

Openingstijden keuken
Dagelijks 12.00 - 21.00 uur

Ook aan onze kleinste gasten is gedacht. Kinderen kunnen genieten van lekkere gerechten die op de kindermenukaart staan. Denk aan een kleine pizza Margherita, een kipsaté, een stukje zalm of een kinderplate. Hoe het feestelijke ijsdessert er uit ziet? Dat is een verrassing!

Proost!

Pub

Proost!

Geniet van een uitgebreid assortiment (Texels) bier, koffie- en theespecialiteiten, verschillende digestieven, likeuren en frisdranken in onze pub. Zoals past in een 'bruin café' kunt u hier gezellig een hapje eten of drinken in een ongedwongen sfeer. Vanuit de bar heeft u toegang tot ons terras, waar u heerlijk in de zon kunt genieten van ons aanbod. Ook kunt u de pub afhuren!

Openingstijden pub (indien niet afgehuurd)
Dagelijks: 12.00 - 00.00 uur