Restaurant & Pub

Lekker uit eten op Texel? Van der Valk restaurant Texel-De Koog verrast u graag op culinair gebied! Tijdens uw verblijf, maar ook als niet-hotelgast kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, een lunch à la carte of aanschuiven in ons restaurant voor een smaakvol diner.

Reserveer uw tafel

MOGELIJKHEDEN

Bekijk ons reguliere aanbod of ontdek de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog tijdens de feestdagen.

Feestdagenaanbod

 

ONTBIJT

In Van der Valk restaurant Texel-De Koog kunt u 7 dagen per week genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Naast een rijke keuze aan dranken zoals koffie, thee, melk, karnemelk en diverse vruchtensappen serveren wij een ruim assortiment aan broodsoorten, diverse soorten kaas- en vleeswaren, zoet beleg, yoghurt en kwark, warme gerechten en verse fruitsalades. Ook zonder kamerreservering bent u van harte welkom.

LUNCH & DINER

Tijd voor een lekker break tijdens het wandelen, fietsen of gedurende een uitstapje? In Van der Valk restaurant Texel-De Koog bestelt u gemakkelijk een warme koffie met appeltaart of een gevarieerde lunch. Geniet 's avonds van een smaak- en sfeervol diner in ons restaurant en laat u verrassen door onze keukenbrigade. Wij bereiden elke dag met plezier de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten!

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Kinderen kunnen genieten van lekkere gerechten die op de kindermenukaart staan. Denk aan tomatensoep, pancakes, een hamburger, frietjes, snoeptomaatjes en appelmoes. Hoe het feestelijke ijsdessert er uit ziet? Dat is een verrassing!