Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Kerst bij Hotel Texel-De Koog

Geniet van ons kerstaanbod

Komt u met kerst bij ons overnachten, dan kunt u genieten van een kerstbrunch of een 4-gangen kerstdiner! Hieronder vindt u meer info voor eerste en tweede kerstdag! 

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte lunch

Lekker genieten van een heerlijke koffie met appeltaart of een gevarieerde lunch? Wees welkom in ons restaurant en ontspan onder het genot van een uitgebreide lunch. 

Zowel met als zonder hotelovernachting bent u van harte welkom. Reserveer hieronder een tafel.

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte diner

's Avonds genieten van een heerlijk diner? Proef de heerlijke gerechten van onze uitgebereide menukaart.

Zowel met als zonder hotelovernachting bent u van harte welkom. Reserveer hieronder een tafel.

Geniet van het uitgebreide, verse ontbijtbuffet van Hotel Texel-De Koog! Is het ontbijt niet inbegrepen bij uw hotelovernachting, overnacht u in één van onze appartementen, of overnacht u niet bij ons, dan kunt u voor €17,50 per persoon en €11,50 per kind (3 t/m 11 jaar) gebruik maken van ons heerlijke ontbijtbuffet. Reserveer hieronder een tafel!

Ook aan onze kleinste gasten is gedacht. Kinderen kunnen genieten van lekkere gerechten die op de kindermenukaart staan. Denk aan een kleine pizza Margherita, een kipsaté, een stukje zalm of een kinderplate. Hoe het feestelijke ijsdessert er uit ziet? Dat is een verrassing!

Restaurant

Pub

Proost!

Geniet van een uitgebreid assortiment (Texels) bier, koffie- en theespecialiteiten, verschillende digestieven, likeuren, cocktails en frisdranken in onze pub. Zoals past in een 'bruin café' kunt u hier gezellig een hapje eten of drinken in een ongedwongen sfeer. Vanuit de bar heeft u toegang tot ons terras, waar u heerlijk in de zon kunt genieten van ons aanbod!