Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Geniet van het uitgebreide, verse ontbijtbuffet van Hotel Texel-De Koog! Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen bij de overnachting. Overnacht u in één van onze appartementen, dan kunt u het ontbijt optioneel bijboeken.

Overnacht u niet bij ons, dan kunt u voor €17,50 per persoon en €11,50 per kind (3 t/m 11 jaar) gebruik maken van ons heerlijke ontbijtbuffet. Reserveer hieronder een tafel!

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte lunch

Lekker genieten van een heerlijke koffie met appeltaart of een gevarieerde lunch? Wees welkom in ons restaurant en ontspan onder het genot van een uitgebreide lunch. 

Zowel met als zonder hotelovernachting bent u van harte welkom. Reserveer hieronder een tafel.

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte diner

's Avonds genieten van een heerlijk diner? Proef de heerlijke gerechten van onze uitgebereide menukaart.

Zowel met als zonder hotelovernachting bent u van harte welkom. Reserveer hieronder een tafel.

Op eerste paasdag met uw gezelschap genieten van een heerlijk, uitgebreid brunchbuffet? Schuif gezellig aan, ook wanneer u niet bij ons overnacht! Reserveren kan via de receptie.

Ook aan onze kleinste gasten is gedacht. Kinderen kunnen genieten van lekkere gerechten die op de kindermenukaart staan. Denk aan een kleine pizza Margherita, een kipsaté, een stukje zalm of een kinderplate. Hoe het feestelijke ijsdessert er uit ziet? Dat is een verrassing!

Restaurant

Pub

Proost!

Geniet van een uitgebreid assortiment (Texels) bier, koffie- en theespecialiteiten, verschillende digestieven, likeuren, cocktails en frisdranken in onze pub. Zoals past in een 'bruin café' kunt u hier gezellig een hapje eten of drinken in een ongedwongen sfeer. Vanuit de bar heeft u toegang tot ons terras, waar u heerlijk in de zon kunt genieten van ons aanbod!