Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Geniet van het uitgebreide, verse ontbijtbuffet van Hotel Texel-De Koog! Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen bij de overnachting. Overnacht u in één van onze appartementen, dan kunt u het ontbijt optioneel bijboeken.

Overnacht u niet bij ons, maar wilt u toch gebruik maken van ons ontbijtbuffet? Reserveer telefonisch een tafel via 0222 317202!

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte lunch

Lekker genieten van een heerlijke koffie met appeltaart of een gevarieerde lunch? Wees welkom in ons restaurant en ontspan onder het genot van een uitgebreide lunch.

Zeker zijn van een plekje? Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen telefonisch een tafel reserveren via 0222 317202!

Restaurant Hotel Texel-De Koog

À la carte diner

's Avonds genieten van een heerlijk diner? Kom smaak- en sfeervol dineren in ons restaurant en laat u verrassen door onze keukenbrigade. Wij bereiden elke dag met plezier de heerlijkste gerechten voor onze gasten! 

Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen telefonisch een tafel reserveren via 0222 317202!

Kerst bij Hotel Texel-De Koog

Geniet van ons brunchbuffet

Geniet met uw gezelschap van het uitgebreide kerstbrunchbuffet bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog! Zowel op eerste als tweede kerstdag bent u van harte welkom om aan te schuiven bij de kerstbrunch, ook zonder hotelovernachting! Meer informatie vindt u hiernaast.

Ook aan onze kleinste gasten is gedacht. Kinderen kunnen genieten van lekkere gerechten die op de kindermenukaart staan. Denk aan een kleine pizza Margherita, een kipsaté, een stukje zalm of een kinderplate. Hoe het feestelijke ijsdessert er uit ziet? Dat is een verrassing!

Restaurant

Pub

Proost!

Geniet van een uitgebreid assortiment (Texels) bier, koffie- en theespecialiteiten, verschillende digestieven, likeuren en frisdranken in onze pub. Zoals past in een 'bruin café' kunt u hier gezellig een hapje eten of drinken in een ongedwongen sfeer. Vanuit de bar heeft u toegang tot ons terras, waar u heerlijk in de zon kunt genieten van ons aanbod. Ook kunt u de pub afhuren!

Openingstijden pub (indien niet afgehuurd)
Dagelijks: 12.00 - 00.00 uur