Feestdagen

Kerst bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

Het is bijna weer zover, kerst! De kerstperiode wordt vaak ervaren als één van de gezelligste momenten van het jaar. Viert u kerst met het gezin, vrienden, of met de gehele familie? Tijdens uw verblijf op Texel kunt u zich volledig laten ontzorgen tijdens kerst bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. In ons sfeervol ingerichte hotel kunt u optimaal genieten van een heerlijk verblijf! 

CULINAIR GENIETEN TIJDENS KERST (VOOR HOTELGASTEN)

Tijdens kerst heerlijk genieten van de lekkerste gerechten? Als hotelgast kunt u op eerste en tweede kerstdag van 8.00 tot 10.30 uur gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Wilt u op eerste en tweede kerstdag 's avonds aanschuiven bij ons 4-gangen diner? Dat kan! De kerstmenu's op eerste en tweede kerstdag zijn op beide dagen verschillend, en daarnaast houden wij natuurlijk rekening met specifieke wensen en allergieën. Voor de kinderen hebben we een feestelijk kindermenu!

Meer info 4-gangen kerstdiner hotelgasten 

OOK ZONDER HOTELOVERNACHTING BENT U WELKOM

Komt u niet bij ons overnachten, maar wilt u met uw vrienden en familie uit eten met kerst, dan bent u van harte welkom bij onze kerstbrunch (start 12.30 uur) op eerste en/of tweede kerstdag! Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog heeft u geen zorgen over het doen van boodschappen, het dekken van de tafel en het bereiden van gerechten tijdens kerst. Wij regelen het allemaal, u hoeft alleen nog uw gezelschap uit te nodigen en een reservering te maken. Ook bent u op kerstavond welkom in ons restaurant waar wij ons reguliere à la carte diner serveren.

Meer informatie over de kerstbrunch

VOLLEDIG ONTZORGD WORDEN? BOEK EEN ARRANGEMENT

Wilt u volledig in de watten gelegd worden? Boek één van onze arrangementen waarbij u volledig wordt ontzorgd! Laat u verrassen door de lekkerste gerechten die vers worden bereid in onze keuken en vier kerst zoals u dat wenst! Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u kiezen uit diverse arrangementen waarbij onder andere een kerstdiner op beide kerstdagen en een heerlijk uitgebreid ontbijt zijn inbegrepen bij uw hotelovernachting.

Bekijk hier alle arrangementen

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN

Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie via 0222 317 202 of info@valktexel.nl.