Kerst bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

De kerstperiode wordt vaak ervaren als één van de gezelligste momenten van het jaar. Hoe viert u de kerstdagen? Laat u zich volledig ontzorgen op Texel tijdens kerst bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. In ons sfeervol ingerichte hotel kunt u optimaal genieten van een heerlijk kerstig verblijf! 

CULINAIR GENIETEN TIJDENS KERST

Tijdens kerst heerlijk genieten van de lekkerste gerechten? Op zowel eerste als tweede kerstdag kunt u van 8.00 tot 10.30 uur gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Ook zonder hotelovernachting bent u welkom (uitsluitend met reservering).

Op eerste kerstdag kunt u ook aanschuiven bij ons uitgebreide kerstbrunchbuffet. De brunch start om 12.30 uur met een welkomstdrankje en duurt tot ongeveer 15.00 uur. De brunch is in buffetvorm, en we sluiten af met een heerlijk, feestelijk dessertbuffet! De brunch is ook geschikt voor kinderen. Geen hotelovernachting? Geen probleem! U bent van harte welkom!

Meer info kerstbrunchbuffet

Wilt u uw verblijf uitbreiden met een heerlijk 4-gangen kerstdiner? Dat kan! De kerstmenu's op eerste en tweede kerstdag zijn op beide dagen verschillend, en daarnaast houden wij natuurlijk rekening met specifieke wensen en allergieën. Voor de kinderen hebben we een feestelijk kindermenu! Tafel reserveren?

Meer info 4-gangen kerstdiner

Wilt u er even volledig tussen uit tijdens de kerstdagen? Ook dit is mogelijk bij Van der Valk Hotel Texek - De Koog! Boek ons kerstarrangement en geniet 4- of 5 nachten op het prachtige eiland. Dit arrangement is inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en kerstdiner op eerste en tweede kerstdag!

 Meer informatie kerstarrangement