Feestdagen

Kerst bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

Het is bijna weer zover, kerst! De kerstperiode wordt vaak ervaren als één van de gezelligste momenten van het jaar. Viert u kerst met het gezin, vrienden, of met de gehele familie? Tijdens uw verblijf op Texel kunt u zich volledig laten ontzorgen tijdens kerst bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. In ons sfeervol ingerichte restaurant kunt u optimaal genieten van een smaakvol kerstontbijt-, lunch- of diner.

CULINAIR GENIETEN TIJDENS KERST

Laat u verrassen door de lekkerste gerechten die vers worden bereid in onze keuken en vier kerst zoals u dat wenst! Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u kiezen uit diverse arrangementen en mogelijkheden wanneer u met vrienden en familie wilt uit eten met kerst. Wat dacht u van een heerlijk kerstontbijt-, een brunch of diner? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog heeft u geen zorgen over het doen van boodschappen, het dekken van de tafel en het bereiden van gerechten tijdens kerst. Wij regelen het allemaal, u hoeft alleen nog uw gezelschap uit te nodigen en een reservering te maken.

OVERNACHTEN OP TEXEL TIJDENS KERST

Wit u volop kunnen genieten van het kerstdiner en na het eten heerlijk uitrusten op uw hotelkamer? Boek dan een overnachting bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog, zodat u na een gezellig kerstdiner met vrienden of familie niet meer naar huis terug hoeft terug te reizen. Zo viert u kerst bij Van der Valk met een heerlijk diner, een overnachting en schuift u 's ochtends aan in het restaurant voor een uitgebreid kerstontbijt. Bekijk onze kerstarrangementen, die ideaal zijn wanneer u wilt uit eten, kerst wil vieren en even een nachtje tussenuit wilt!

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN

Bent u benieuwd naar de inhoud van ons kerstdiner, wilt u een tafel of hotelkamer reserveren tijdens kerst? Neem dan contact met ons op.