Kerstdiner bij Hotel Texel – De Koog

Kijkt u alweer uit naar de kerstdagen? Prachtig versierde kerstbomen, twinkelende lichtjes en gezellige haardvuren. Een moment waarbij iedereen uitkijkt naar het samenzijn en gezelligheid! Heeft u al nagedacht over kerstmis dit jaar? Indien u bij ons overnacht verwelkomen wij u graag op maandag 25 december en/of dinsdag 26 december voor een heerlijk 4-gangen kerstdiner op Texel! Laat u ontzorgen tijdens de kerst en geniet tijdens uw vakantie op Texel volop van een smaakvol kerstdiner.

MENU 4-GANGEN KERSTDINER

Het 4-gangen kerstdiner bij Van der Valk Texel - De Koog is een reeds samengesteld menu, waarbij we ook altijd nog een amuse serveren. (Deze zit bij de prijs in). Gasten kunnen aan het eind nog afsluiten met koffie/thee met huisgemaakte friandises (niet in de prijs inbegrepen).

Hoewel het een vast menu betreft, kunnen we altijd rekening houden met (dieet)wensen en allergieën. Zo hebben wij een wijnarrangement, waarbij wij per gang een bijpassende wijn serveren. Dit kunt u erbij reserveren. Wij verzoeken u uw wensen uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen aan ons kenbaar te maken via 0222 317 202.

Het 4-gangen kerstdiner is op beide kerstdagen verschillend. Op die manier kunt u op beide kerstdagen heerlijk uitgebreid en divers bij ons dineren! Wanneer het menu is samengesteld, zullen wij deze op onze website bekend maken.

KERSTDINER KINDERMENU

Ook aan onze kleine gasten is gedacht! Voor de kleine eters is een apart menu samengesteld met een voorgerecht en (keuze) hoofdgerecht. We sluiten uiteraard af met een feestelijk kinderdessert. Het kindermenu is hetzelfde op beide kerstdagen.

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN

Wilt u uw hotelovernachting uitbreiden met een heerlijk 4-gangen kerstdiner? Reserveer op 1e en 2e kerstdag een tafel voor het 4-gangen kerstdiner voor u en uw gezelschap.

Volwassenen: € 53,50 per persoon, consumpties niet inbegrepen.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 23,50 per kind, consumpties niet inbegrepen.
Kinderen t/m 3 jaar: apart af te rekenen bij de kassa.

Reserveren is nog niet mogelijk. Wanneer de reserveringen van het kerstdiner open gaan, zullen wij dit op deze pagina bekendmaken.

Betaling vooraf

Let op: bij de reservering van onze viergangendiner is een volledige aanbetaling vereist voor volwassenen en kinderen van 4-11 jaar. Tot en met 10 december 2023 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Het viergangendiner is exclusief consumpties en u dient deze na afloop in het restaurant af te rekenen. (Dit geldt ook voor kinderen van 0-3 jaar; eten en consumpties kunt u na afloop betalen). Na 10 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.

KERSTARRANGEMENTEN

Wilt u meerdere dagen vertoeven in ons hotel? Wellicht is een arrangement iets voor u! Zo kunt u genieten van meerdere hotelovernachtingen, inclusief diner op beide kerstdagen, ontbijt, en à la carte diners. Geniet tijdens Kerstmis van een fijn, geheel verzorgd verblijf op Texel bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog.