Kerstdiner bij Hotel Texel – De Koog

Kijkt u alweer uit naar de kerstdagen? Prachtig versierde kerstbomen, twinkelende lichtjes en gezellige haardvuren. Een moment waarbij iedereen uitkijkt naar het samenzijn en gezelligheid! Heeft u al nagedacht over kerstmis dit jaar? Indien u bij ons overnacht verwelkomen wij u graag op zondag 25 december en/of maandag 26 december voor een heerlijk 4-gangen kerstdiner op Texel! Laat u ontzorgen tijdens de kerst en geniet tijdens uw vakantie op Texel volop van een smaakvol kerstdiner.

MENU 4-GANGEN KERSTDINER

Het 4-gangen kerstdiner bij Van der Valk Texel - De Koog is een reeds samengesteld menu. Hoewel het een vast menu betreft, kunnen we altijd rekening houden met (dieet)wensen en allergieën. Wij verzoeken u uw wensen uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen aan ons kenbaar te maken via 0222 317 202.

Het 4-gangen kerstdiner is op beide kerstdagen verschillend. Op die manier kunt u op beide kerstdagen heerlijk uitgebreid en divers bij ons dineren!

Menu eerste kerstdag

Menu tweede kerstdag

KERSTDINER KINDERMENU

Ook aan onze kleine gasten is gedacht! Als voorgerecht serveren wij een tomatensoep met lettervermicelli. Voor het hoofdgerecht kunnen de gasten kiezen uit een kipsaté, gebakken zalm of een plate met frikadel/kroket/kipnuggets/kaasstengels. We sluiten uiteraard af met een feestelijk kinderdessert. Het kindermenu is hetzelfde op beide kerstdagen.

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN

Wilt u uw hotelovernachting uitbreiden met een heerlijk 4-gangen kerstdiner? Reserveer op 1e en 2e kerstdag een tafel voor het 4-gangen kerstdiner tussen 18.00 en 19.00 uur.

Let op: Helaas kunnen wij geen reserveringen meer aannemen van gasten zonder hotelovernachting.

Volwassenen: € 49,50 per persoon, consumpties niet inbegrepen.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 22,50 per kind, consumpties niet inbegrepen.
Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Reserveer het kerstdiner op 1e en/of 2e kerstdag via onze receptie op 0222 317 202 of via info@texel.valk.com

KERSTARRANGEMENTEN

Wilt u meerdere dagen vertoeven in ons hotel? Wellicht is een arrangement iets voor u! Zo kunt u genieten van meerdere hotelovernachtingen, inclusief diner op beide kerstdagen, ontbijt, en à la carte diners. Geniet tijdens Kerstmis van een fijn, geheel verzorgd verblijf op Texel bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog.

Bekijk hier de arrangementen