Lunchen bij Hotel Texel-De Koog

LUNCH À LA TEXEL

Texel kenmerkt zich door de lokale ambachtelijk gemaakte producten. Denk maar aan het wereldberoemde Texelse lamsvlees, schapenkaas en kruidenbitters, super verse asperges, vis, garnalen en verrukkelijke oesters. Onze koks bereiden van deze eerlijke ingrediënten graag verrassende creaties, zoals voor de lunch Van der Valk. Bij de lunch Van der Valk hoort uiteraard ook een verfrissende of warme drank. Op onze drankenkaart staan verschillende soorten koffie en thee, maar ook (non)alcoholische - en frisdranken, zoals de op het eiland gebrouwen Texelse bieren. Voor een lunch op Texel vlakbij De Koog, kunt u uw hartenlust laten verwennen met culinaire hoogstandjes!

Bekijk de menukaart

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT - LUNCH

Wilt u genieten van een heerlijke sandwich, rijke maaltijdsalade of bijvoorbeeld een Texelse uitsmijter? Van 12.00 tot 16.00 uur bent u welkom voor een uitgebreide lunch, ook als u niet bij ons overnacht.

Restaurant
Dagelijks: 11.00 - 22.00 uur  
Terras (indien mooi weer)
Dagelijks: 10.00 - 22.00 uur
Keuken
Dagelijks: 12.00 - 21.00 uur

TAFEL RESERVEREN VOOR LUNCH

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Zowel met als zonder hotelovernachting kunt u telefonisch een tafel reserveren via 0222 317202, of reserveer online uw tafeltje via onderstaande button. Wilt u uw maaltijd liever op de kamer nuttigen, dan kunnen wij deze tegen een toeslag van € 10 serveren op uw hotelkamer.

Reserveer hier uw tafel

SCHUIF AAN IN ONS RESTAURANT

De hele ochtend op pad geweest en u wilt lunchen vlakbij De Koog? Dan is een lunch bij Van der Valk een gezellig pauzemoment om de batterij weer op te laden. Schuif aan tafel in ons sfeervolle restaurant en kies één van de heerlijke lunchgerechten die op onze à la carte menukaart staan. En bestel er een lekker drankje bij. Heeft u zin om lekker buiten te eten? Bij lekker weer kunt u plaatsnemen op ons terras.U bent van harte welkom om heerlijk te lunchen bij Hotel van der Valk Texel - De Koog.

NA DE LUNCH

Zin om meer te weten over de ambachtelijke producten van Texel? Trek er dan na lunch Van der Valk op uit naar de culinaire bron. Proef het echte vissersleven in de haven van Oudeschild, pluk Texelse aardbeien in de Pluktuin of breng een bezoek aan de Texelse bierbrouwerij. Uit deze brouwerij komt onder andere de beroemde Skuumkoppe. Leer alles over het brouwproces tijdens een rondleiding. Hier hoort u het enthousiaste ontstaansverhaal van het Texelse bier en na afloop kunt u in het proeflokaal genieten van vier verschillende Texelse bieren die voor u in speciale proefglaasjes worden geschonken.