Eten & Drinken

Lunch bij Hotel Texel-De Koog

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

Restaurant
Dagelijks: 11.00 - 23.00 uur  

Terras (indien mooi weer)
Dagelijks: 10.00 - 23.00 uur

Keuken
Dagelijks: 12.00 - 21.00 uur

TAFEL RESERVEREN?

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen telefonisch een tafel reserveren via onze receptie via het telefoonnummer 0222 317202!

SCHUIF AAN IN ONS RESTAURANT

De hele ochtend op pad geweest? Dan is een lunch bij Van der Valk een gezellig pauzemoment om de batterij weer op te laden. Schuif aan tafel in ons sfeervolle restaurant en kies één van de heerlijke lunchgerechten die op onze à la carte menukaart staan. En bestel er een lekker drankje bij. Heeft u zin om lekker buiten te eten? Bij lekker weer kunt u plaatsnemen op ons terras.

LUNCH À LA TEXEL

Texel kenmerkt zich door de lokale ambachtelijk gemaakte producten. Denk maar aan het wereldberoemde Texelse lamsvlees, schapenkaas en kruidenbitters, super verse asperges, vis, garnalen en verrukkelijke oesters. Onze koks bereiden van deze eerlijke ingrediënten graag verrassende creaties, zoals voor de lunch Van der Valk. Bij de lunch Van der Valk hoort uiteraard ook een verfrissende of warme drank. Op onze drankenkaart staan verschillende soorten koffie en thee, maar ook (non)alcoholische - en frisdranken, zoals de op het eiland gebrouwen Texelse bieren. Voor een lunch op Texel kunt u uw hartenlust laten verwennen met culinaire hoogstandjes!

Bekijk de menukaart

NA DE LUNCH

Zin om meer te weten over de ambachtelijke producten van Texel? Trek er dan na lunch Van der Valk op uit naar de culinaire bron. Proef het echte vissersleven in de haven van Oudeschild, pluk Texelse aardbeien in de Pluktuin of breng een bezoek aan de Texelse bierbrouwerij. Uit deze brouwerij komt onder andere de beroemde Skuumkoppe. Leer alles over het brouwproces tijdens een rondleiding. U bezoekt onder andere het roodkoperen brouwhuis, de vergistingsruimte, de lagerkelder en de bottelarij. Hier hoort u het enthousiaste ontstaansverhaal van het Texelse bier en na afloop kunt u in het proeflokaal genieten van vier verschillende Texelse bieren die voor u in speciale proefglaasjes worden geschonken.