Vier Moederdag bij Hotel Texel - De Koog

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om Moederdag te vieren? Geniet van een geweldige ervaring bij Van der Valk Hotel Texel - De Koog. 

Overnachten op Moederdag

Alvast uw verblijf boeken bij Van der Valk Hotel Texel - De Koog? Bekijk dan onze hotelkamers en appartementen. Na een gezellige dag op het mooie eiland Texel kunnen jullie heerlijk ontspannen en napraten over de mooie momenten in het hotel. 

Uiteten op Moederdag

Bij Hotel Texel - De Koog worden alle moeders even extra in het zonnetje gezet! Maak na een uitgebreid ontbijt samen een ontspannende wandeling over de uitgestrekte stranden van Texel en geniet van wat quality time. Ontdek onze uitgebreide menukaart en geniet 's avonds van een culinair diner in ons restaurant. Zeker zijn van een plek in ons restaurant? Reserveer dan alvast uw tafel!

Reserveer uw tafel

Ontdek onze arrangementen

Voor wie echt wil uitpakken, biedt Hotel Texel - De Koog ook verschillende arrangementen aan, zoals het fietsarrangement: ideaal voor de actieve moeders. Of kom gezellig 3 nachten overnachten voor de prijs van 2, met het 3=2 arrangement. Zo geniet u nog wat langer van quality time met uw moeder.

De perfecte uitvalsbasis voor Moederdag

Moederdag vieren bij Hotel Texel - De Koog biedt niet alleen een kans om de band met moeder te versterken, maar ook om te genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft. Van schilderachtige dorpjes en uitgestrekte natuurgebieden tot gezellige winkeltjes en lokale ambachtelijke markten, er valt altijd iets nieuws te ontdekken op dit bruisende eiland.