Feestdagen

Moederdag bij Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Op de tweede zondag van mei is het weer Moederdag! Verras uw moeder, oma, vrouw of vriendin met een uniek Moederdag cadeau en boek een hotelovernachting op Texel! Bij Van der Valk Hotel Texel  - De Koog krijgt u de kans om uw moeder echt in het zonnetje zetten! Zo kunt u genieten van een heerlijke high tea op ons terras in de zon, of een ontspannen saunasessie in onze privé sauna. Ook kunt u gezellig bijkletsen tijdens een wandeling op het strand, of tijdens een fietstocht door de duinen naar de vuurtoren.

Houdt uw moeder van shoppen? Bezoek dan het grootste dorp van het Waddeneiland Texel, Den Burg. In Den Burg vindt u allerlei kleine boetiekjes, maar ook grotere winkels en internationale ketens. Na een middag winkelen kunt u ontspannen op ons terras onder het genot van een ijskoud drankje. Schijnt de zon niet? Op koudere dagen is het bezoeken van een bezienswaardigheid op Texel de ultieme oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld Museum Kaap Skil, Airport Texel en Luchtvaart- en geschiedenismuseum Texel bezoeken. Ook is het hotel op loopafstand gelegen van Ecomare, een natuurmuseum en zeehondenopvang op Texel. Genoeg te beleven dus!

UITETEN OP MOEDERDAG

Wilt u graag uiteten op Moederdag? Verwen uw moeder dan met een overheerlijke high tea, lunch of diner in ons restaurant voor Moederdag. Na een gezellige dag op het eiland kunt u 's avonds plaatsnemen in ons sfeervolle restaurant voor een smaakvol diner à la carte. Onze keukenbrigade doet hun uiterste best u en uw gezelschap een fantastische avond te bezorgen. Uitgebreid uiteten op Moederdag kan bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog! Op onze menukaart kunt u namelijk kiezen uit diverse soorten gerechten. Kiest u voor een vis-, vlees-, vegetarisch-, of veganistisch gerecht? 

Bekijk de menukaart

RESERVEREN

Mogen wij u op Moederdag verwelkomen in ons hotel? Boek een hotelkamer of reserveer een tafel.