Oud en Nieuw bij Hotel Texel – De Koog

Helaas zitten wij vol met oudjaarsdag. Het is niet meer mogelijk om bij ons te overnachten van 31 december tot 1 januari of om aan te schuiven bij het dinerbuffet.

WEES WELKOM OP OUDEJAARSDAG

Op Oudejaarsdag bent u van harte welkom in ons feestelijk aangeklede hotel. Met een uitgebreid dinerbuffet, live muziek, oliebollen en bubbels sluiten we 2023 feestelijk af! Ook zonder hotelovernachting bent u van harte welkom!

OUDEJAARSAVOND MET LIVE MUZIEK

Na het dinerbuffet zetten we de avond voort! Allround zanger en entertainer bERTSolo verzorgt gedurende deze oudejaarsavond live muziek! Hij heeft een breed repertoire en stemt zijn nummers af op het publiek. Deze avond brengt hij zijn feestrepertoire ten gehore met daarin onder andere meezingers en dansmuziek. Voor ieder wat wils! Benieuwd naar bERTSolo? Bekijk hier zijn website!

Daarnaast verzorgen wij op deze oudejaarsavond de oliebollen en bubbels! Telt u samen met ons af naar 2024?

OUDEJAARSAVOND DINERBUFFET

Wilt u voorafgaand aan oudejaarsavond ook bij ons dineren? Op de laatste dag van 2023 kunt u vanaf 19.00 uur genieten van een heerlijk dinerbuffet dat rijkelijk gevuld is met smaakvolle gerechten. Op het buffet vindt u onder andere verse salades, brood met smeersels en verschillende warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Het buffet is ook geschikt voor onze kleine gasten.

Tijdens het diner zal zanger en entertainer bERTSolo live achtergrondmuziek verzorgen. Zijn repertoire tijdens het diner bestaat uit allround ballads.

Heeft u (dieet)wensen en allergieën, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wilt u deze wensen uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen aan ons kenbaar maken via 0222 317 202?

PRIJZEN EN RESERVEREN DINERBUFFET OUDEJAARSDAG

Volwassenen: € 49,50 consumpties niet inbegrepen.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 24,50 consumpties niet inbegrepen.
Kinderen t/m 2 jaar: gratis.

Ook zonder hotelovernachting bent u van harte welkom. Reserveer via onze receptie via 0222 317 202 of via info@texel.valk.com. U kunt tot 14 dagen voor oudjaarsdag kosteloos annuleren en/of uw reservering wijzigen. Hierna is dit niet meer mogelijk. 

BETALING VOORAF

Let op: bij deze reservering is een volledige aanbetaling vereist voor volwassenen en kinderen van 3-11 jaar. Tot 14 dagen van te voren kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Het dinerbuffet is exclusief consumpties en u dient deze na afloop in het restaurant af te rekenen. (Dit geldt ook voor kinderen van 0-2 jaar; eten en consumpties kunt u na afloop betalen). Na 16 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.

NIEUWJAARSDAG BIJ VAN DER VALK

Op Nieuwjaarsdag bent u van 8.00 tot 10.30 uur welkom bij het ontbijtbuffet. Ook als u niet bij ons overnacht kunt u, uitsluitend op basis van een telefonische reservering (0222 317 202) genieten van ons nieuwjaarsontbijtbuffet. Een nieuwjaarsduik doen? De zee is dichtbij!

OUD EN NIEUW ARRANGEMENT

Wilt u volledig ontzorgd worden? Boek een arrangement en begin het nieuwe jaar goed! Kom heerlijk overnachten, proosten, dineren en ontbijten met uw geliefde, familie of vrienden op Texel! 

Bekijk en boek hier ons Oud en Nieuw arrangement!