Oud en Nieuw bij Hotel Texel – De Koog

WEES WELKOM OP OUDJAARSDAG

Op Oudejaarsdag bent u van harte welkom in ons feestelijk aangeklede hotel. Met een uitgebreid dinerbuffet, live muziek, oliebollen en bubbels sluiten we 2022 feestelijk af! Ook zonder hotelovernachting bent u van harte welkom!

OUDEJAARSAVOND DINERBUFFET

Op de laatste dag van 2022 kunt u vanaf 17.30 uur genieten van een heerlijk dinerbuffet dat rijkelijk gevuld is met smaakvolle gerechten. Op het buffet vindt u onder andere verse salades, brood met smeersels en verschillende warme vis, vlees, en vega gerechten. Het buffet is ook geschikt voor onze kleine gasten.

Heeft u (dieet)wensen en allergieën, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wilt u deze wensen uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen aan ons kenbaar maken via 0222 317 202?

PRIJZEN EN RESERVEREN DINERBUFFET OUD & NIEUW

Volwassenen: € 49,50, consumpties niet inbegrepen.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 22,50, consumpties niet inbegrepen.
Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Ook zonder hotelovernachting bent u van harte welkom. Reserveer via onze receptie via 0222 317 202 of via info@texel.valk.com.

NIEUWJAARSDAG BIJ VAN DER VALK

Op Nieuwjaarsdag bent u van 8.00 tot 10.30 uur welkom bij het ontbijtbuffet. Ook als u niet bij ons overnacht kunt u, uitsluitend op basis van telefonische reservering (0222 317 202), aanschuiven bij ons nieuwjaarsontbijtbuffet. Een nieuwjaarsduik doen? De zee is dichtbij!

OUD EN NIEUW ARRANGEMENT

Wilt u volledig ontzorgd worden? Boek een arrangement en begin het nieuwe jaar goed! Kom heerlijk overnachten, proosten, dineren en ontbijten met uw geliefde, familie of vrienden op Texel! 

Bekijk en boek hier ons Oud en Nieuw arrangement!