Feestdagen

Nieuwsjaarsbrunch bij Hotel Texel – De Koog

Begin het jaar goed en proost samen met uw geliefde, familie of vrienden op het nieuwe jaar onder het genot van een heerlijke nieuwjaarsbrunch op Texel!

Op de eerste dag van het nieuwe jaar kunt u bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog ultiem genieten van een uitgebreide brunch. Bij aanvang van de brunch verwelkomen wij u en uw gasten met een welkomstdrankje en amuse. Op het buffet serveren wij allerlei soorten vers afgebakken broodjes, diverse soorten beleg, warme vis- en vleesgerechten, salades en nog veel meer! Voor onze kleine gasten serveren wij diverse kindergerechten zoals friet, pancakes en kleine snacks. Ter afsluiting van de brunch wordt er een feestelijk dessertbuffet gepresenteerd. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten ijs, feestelijk opgemaakte ijstaarten en diverse zoetigheden.

Bij de brunch zijn verschillende soorten dranken inbegrepen. U kunt onder andere kiezen voor onbeperkt thee, koffie, vruchtensappen en melk. Frisdranken en alcoholische dranken zijn exclusief, maar kunnen uiteraard wel besteld worden.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN

Komt u op nieuwjaarsdag genieten van een smaakvolle brunch? Wij verwelkomen u graag! De nieuwjaarsbrunch vindt plaats op X van X tot X uur in ons restaurant.

PRIJZEN:
Volwassenen: €
Kinderen 4 t/m 12 jaar: €
Kinderen 0 t/m 3 jaar:  €

Reserveer een tafel voor de nieuwjaarsbrunch bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

NIEUWJAARSDAG VIEREN IN ÉÉN VAN ONZE ZALEN

Wilt u nieuwjaarsdag vieren met familie, vrienden of bekenden in een besloten (feest)zaal? Ook deze optie behoort tot de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Ideaal als afsluiting van een gezellig familieweekend of een oudjaarsavond met uw vriendengroep. Bekijk onze feest- en receptie arrangementen en vraag een offerte aan. Wilt u graag de mogelijkheden per mail of telefoon bespreken? Neem dan contact op met onze receptie.