Feestdagen

Oud en Nieuw bij Hotel Texel – De Koog

OUDJAARSDAG VOOR HOTELGASTEN

Op Oudjaarsavond bent u als hotelgast vanaf 18.30 uur van harte welkom bij ons dinerbuffet met live cooking en dessert buffet! U kunt genieten van een heerlijke diversiteit aan warme en koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Uiteraard sluiten we af met een uitgebreid dessertbuffet met daarop verschillende soorten ijs en zoete lekkernijen. Ook voor kinderen hebben we een passend buffet met daarop friet, verschillende snacks en pancakes. De dranken zijn niet inbegrepen.

PRIJZEN EN RESERVEREN DINERBUFFET

Wilt u op Oudjaarsdag genieten van ons smaakvolle live cooking dinerbuffet? Wij verwelkomen u graag! De inloop van het buffet is tussen 18.30 en 19.00 uur in ons restaurant.

Volwassenen: € 48,50 (excl. consumpties)
Kinderen t/m 11 jaar: € 24,50 (excl. consumpties)

Reserveer een tafel via onze receptie via 0222 317 202 of via info@valktexel.nl.

2021 FEESTELIJK AFSLUITEN!

Op Oudjaarsavond hebben we van 21.30 tot 00.00 uur (met inachtneming van huidige regelgeving) live muziek! Zanger Bert Solo brengt op deze avond zijn veelzijdige repertoire ter gehore in onze pub. Is het aftellen begonnen, dan zetten wij de Nieuwjaarstoast klaar en brengen we om 00.00 uur gezamenlijk een toast uit! Ook kunt u gedurende de avond van oliebollen genieten, zoals het hoort tijdens Oud en Nieuw!

NIEUWJAARSDAG BIJ VAN DER VALK

Op Nieuwjaarsdag kunt u van 9.00 tot 11.30 uur gebruik maken van het ontbijtbuffet. Daarnaast kunt u bij ons à la carte lunchen en dineren, zoals u dat van ons gewend bent. Onze reguliere kaart is daarbij van toepassing op deze dag. 

OUD EN NIEUW ARRANGEMENT

Wilt u volledig ontzorgd worden? Boek een arrangement en begin het nieuwe jaar goed! Kom heerlijk overnachten, proosten, dineren en ontbijten met uw geliefde, familie of vrienden op Texel! Ons Oud en Nieuw arrangement bestaat uit 4 hotelovernachtingen, inclusief ontbijt, een Oud en Nieuw live cooking dinerbuffet en 3 à la carte diners. Bekijk en boek hier ons Oud en Nieuw arrangement!

NIEUWJAARSDAG VIEREN IN ÉÉN VAN ONZE ZALEN

Wilt u nieuwjaarsdag vieren met familie, vrienden of bekenden in onze (besloten) pub? Ook deze optie behoort tot de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Ideaal als afsluiting van een gezellig familieweekend of een oudjaarsavond met uw vriendengroep. Neem contact op met onze receptie (via 0222 317 202 of via info@valktexel.nl) voor de mogelijkheden voor een nieuwjaarsreceptie.