Feestdagen

Pasen bij Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Wilt u er met de Paasdagen even een paar dagen tussenuit? En komt u graag het vroege voorjaar en de natuur die ontwaakt ontdekken op Texel? Bekijk de mogelijkheden met Pasen bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog voor een smaakvolle tussenstop of langer verblijf met overnachting. Geniet van een lange wandeling op het strand of door het bos, stap op de fiets en slinger door de duinen richting de Vuurtoren. Ervaar een ultiem eilandgevoel op Texel!

UIT ETEN MET PASEN BIJ VAN DER VALK

Gaat u graag uit eten met de Paasdagen? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog verwelkomen wij u graag voor een heerlijk Paasontbijt, -lunch en/of -diner in ons restaurant. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons terras en genieten van de zon onder het genot van een heerlijke versnapering. Gaat u met het gehele gezin uit eten met Pasen, of gezellig met z'n tweeën? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u uw Paasweekend invullen zoals u het zelf wenst!

PAASARRANGEMENT

Tijdens het Paasweekend kunt u gebruik maken van ons Paasarrangement of één van onze andere arrangementen. Wanneer u een arrangement boekt profiteert u vaak van hoge kortingen en speciale acties. Een arrangement met Pasen bij Van der Valk boekt u uiteraard inclusief ontbijtbuffet, eventueel in combinatie met een heerlijk diner.

Bekijk onze arrangementen voor uw Paasweekend op Texel!

VIER UW BIJZONDERE DAG TIJDENS DE PAASDAGEN

Heeft u iets te vieren? Een bijzondere gelegenheid, bruiloft, verjaar- of trouwdag? Combineer dan uw Paasweekend met een overnachting in ons hotel en een lunch of diner in één van onze feestzalen. Bent u benieuwd naar onze zalen, onze receptie- en feestarrangementen? Bekijk de mogelijkheden voor het vieren van uw speciale dag bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog en neem contact op met onze receptie.