Pinksterweekend bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

Wilt u er tijdens Pinksteren even een weekendje tussenuit? Of gaat u graag met het hele gezin heerlijk een dagje naar Texel en uit eten op Tweede Pinksterdag? Bekijk de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog voor een ontspannen nacht, of weekend weg en kom uitwaaien op het eiland Texel! Geniet van een lange wandeling op het strand of door het bos, of stap op de fiets en fiets door de duinen richting de Vuurtoren. Ervaar een ultiem eilandgevoel op Texel!

UIT ETEN TIJDENS PINKSTEREN

Gaat u graag uit eten met Pinksteren? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog  verwelkomen wij u graag voor een heerlijk Pinksterontbijt, lunch en/of diner in ons restaurant. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons terras en genieten van de zon. Gaat u met het gehele gezin uit eten met Pinksteren, of gezellig met z'n tweeën? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u uw Pinksterweekend invullen zoals u het zelf wenst!

PINKSTERARRANGEMENTEN

Tijdens het Pinksterweekend kunt u gebruik maken van één van onze arrangementen. Wilt u uit eten met Pinksteren? Dan kunt u kiezen voor een arrangement inclusief een à la carte diner in ons restaurant. Wanneer u een arrangement boekt profiteert u vaak van hoge kortingen en speciale acties.

Bekijk onze arrangementen voor uw Pinksterweekend op Texel!

VIER UW BIJZONDERE DAG TIJDENS PINKSTEREN

Heeft u iets te vieren? Een bijzondere gelegenheid, bruiloft, verjaar- of trouwdag? Combineer dan uw Pinksterweekend met een overnachting in ons hotel en een lunch of diner in één van onze feestzalen. Bent u benieuwd naar onze zalen, onze receptie- en feestarrangementen? Bekijk de mogelijkheden voor het vieren van uw speciale dag bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog en neem contact op met onze receptie.