Valentijn bij Texel - De Koog

Let op! Ons Valentijnsaanbod wordt in 2025 bekend gemaakt.

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om uw partner te laten weten hoeveel u van hem/haar houdt. Verras uw geliefde op Valentijnsdag met een heerlijk diner en/of een overnachting op Texel! Na een heerlijke overnachting kunt u een romantische strandwandeling maken.

Bekijk hier de mogelijkheden die Hotel Texel-De Koog biedt. Ook als u niet bij ons overnacht kunt u op 13 en 14 februari genieten van een heerlijk driegangen (sharing)diner! Maakt u er liever een heel Valentijnsweekend (met overnachting) van? Ook dat is mogelijk in Hotel Texel!

Valentijnsdiner Texel – De Koog

Geniet op Valentijnsdag van een romantisch Valentijnsdiner bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Komt 14 februari niet goed uit? Geen probleem! Ook op 13 februari kunt u genieten van het Valentijnsdiner. Speciaal voor deze liefdesaangelegenheid hebben we een diner samengesteld waar bij het voor- en nagerecht meerdere gerechtjes worden geserveerd die u met uw partner kunt delen. Romantischer kan toch niet?!

Bekijk hier het Valentijnsmenu

Een romantisch nachtje weg? Boek het Valentijnsarrangement!

Wilt u echt even groots uitpakken met Valentijn? Boek dan het Valentijnsarrangement en ga een romantisch nachtje weg. Bij dit arrangement is een overnachting (in een standaard kamer), een uitgebreid ontbijt, het sharing dinner en een verrassing op de kamer inbegrepen. Bekijk hier het Valentijnsarrangement.

Uit eten met Valentijn

Ook zonder hotelovernachting bent u welkom bij het Valentijnsdiner van Hotel Texel-De Koog. Schuif samen met uw partner gezellig aan bij het kaarslicht en geniet van een romantisch diner met een proeverij van voor- en nagerechten en keuze uit een vis-, vlees- of vegetarisch hoofdgerecht.

Tafel reserveren van een sharing Valentijnsdiner?

Reservering is uitsluitend op basis van 2 personen. Op 13 en 14 februari kunt u vanaf 17.30 uur aanschuiven voor het Valentijnsdiner. De kosten voor het Valentijnsdiner zijn € 35 per persoon. Optioneel kunt u een glas (4.50) of fles Cava (21.50) bijbestellen om een romantische toost uit te brengen. Heeft u liever bij elke gang een bijpassende wijn? Vraag de beniening naar de mogelijkheden.

Via +31 222 31 72 02 kunt u telefonisch een tafel reserveren. Heeft u allergie- of dieetwensen, dan verzoeken wij u deze alvorens door te geven aan onze medewerkers.