Even kennismaken met ... Nick!

Deze enthousiaste supervisor bediening zit al heel wat jaren in het vak en is een bekende van de familie Langebeek. Nick werkte hiervoor in Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht, waar Derk en Stijn destijds ook werkten. Door Nick z’n deelname aan tv programma kwam hij weer in contact met Derk en zodoende is Nick nu supervisor bediening in Hotel Texel - De Koog!

Na 21 jaar in Hotel De Bilt te hebben gewerkt, was het voor Nick tijd voor een nieuwe uitdaging. Nieuw kun je deze uitdaging wel noemen, want naast een heel ander soort hotel, woont Nick hier ook intern. “Ik kom uit Almere. Dat is natuurlijk niet naast de deur”. Het hotel is verder niet te vergelijken met Hotel De Bilt: “In De Bilt waren gasten vooral op doorreis. Hier zijn mensen echt op vakantie. Daardoor heb je veel meer binding en sociale contacten met de gasten. Dat vind ik echt heel leuk”.

Vakantieplannen heeft Nick voorlopig zelf niet. “Ik ben hier komende zomer fulltime aan de slag. Na de zomer kijk ik wel weer even”. In z’n vrije tijd gaat Nick vaak schelpen zoeken, een hobby die hij hier op het eiland verder heeft ontwikkeld. “Vroeger op vakantie deed ik dat ook wel, maar hier doe ik het veel vaker”. De schelpen zijn nu verwerkt als schaal en Nick heeft ook een glazen pot ermee bekleed. Creatief hoor! Ook vindt Nick golfen erg leuk (bij mooi weer dan). “Ik heb het al drie jaar niet meer gedaan, maar ik wil het wel weer oppakken”.

Nick vindt het leuk om hier samen met het team wat moois op te zetten. “Ik vind het ook leuk om mensen wat te leren”. Zelf volgt Nick ook nog een cursus om meer te weten te komen over wijn & spijs combinaties. “Maar dat is iets voor de toekomst. Ik ben eerst nog wel even bezig met mezelf inwerken hier, maar ik ben hier ook nog niet weg”. Nou Nick, als het zover is, dan geef je maar een gil! We zijn benieuwd welke verrassende wijn & spijs combinaties je ons kunt aanbevelen!