Kom binnen kijken!

Na de overname (begin 2021) van Hotel De Pelikaan is er veel veranderd. Bent u benieuwd hoe het hotel er nu uit ziet? De video hieronder leidt u door het gehele hotel; van bar tot restaurant tot de zalen en nog veel meer! Komt u snel eens langs? U weet de weg!


Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022

Dinsdag 22 maart, woensdag 23 maart en zaterdag 26 maart 2022 deden wij mee met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Iedereen was welkom voor rondleidingen, een hapje en een drankje! Daarnaast zijn we gestart met Open Hiring; een initiatief voor werkzoekenden.

NHNEXT

Woensdag 16 maart was HR collega Simone te gast bij NHNEXT om te praten over de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen en de start van Open Hiring bij Hotel Texel. De uitzending vindt u hieronder. Vanaf minuut 32 is Simone in beeld.

Bekijk hier de aflevering van NHNEXT

Aftermovie Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Benieuwd naar hoe de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen eruit zagen? Bekijk de video hieronder! Wilt u ook langskomen in het hotel, bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het geven van een feest, het organiseren van een bijeenkomst of ben je op zoek naar werk? Natuurlijk bent u altijd welkom! Kom gerust binnen lopen!