Faciliteiten

Huur een fiets bij Hotel Texel - De Koog

STAP OP DE FIETS!

Wilt u optimaal kunnen genieten tijdens uw vakantie op Texel? Huur dan een fiets bij onze fietsverhuur, zodat u uw eigen fiets niet hoeft mee te nemen. Van der Valk Hotel Texel – De Koog biedt twee soorten comfortabele fietsen. Zo kunt u kiezen uit een fiets met 7-versnellingen of een E-Bike.

Reserveer hier gelijk online uw fiets(en)!

OP PAD MET EEN FIETSROUTE

Wanneer u een unieke fietstocht wilt gaan maken en niets van Texel wilt missen, raden wij aan gebruik te maken van één van onze fietsroutes. Bij de receptie zijn diverse fietsroutes te verkrijgen, die ieder een mooi deel van Texel weergeven. Wilt u toch liever uw eigen route uitstippelen? Door de bordjes van het Fietsroutenetwerk te volgen, van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt, bepaalt u zelf de route en het aantal kilometers. Onthoud het knooppunt waar u wilt beginnen en stippel een route uit met behulp van de Kaart van Texel of met het Fietsknooppuntenkaartje, die weer eindigt bij uw eerste knooppunt. Na afloop van uw fietstocht kunt u heerlijk bijkomen op ons terras met een Texels drankje en een borrelplank met diverse lekkernijen. Ultiem genieten toch? 

VERKEN TEXEL MET DE AUTO

Wilt u liever niet met de fiets tijdens uw verblijf bij Hotel Texel het eiland verkennen? Met de auto kunt u ook diverse bezienswaardigheden op het grootste Waddeneiland van Nederland bezoeken. Maak gerust gebruik van onze gratis parkeermogelijkheid. Onze parkeerplaatsen zijn gelegen direct rondom het hotel, wat het hotel ook goed bereikbaar maakt voor gasten met een verminderde mobiliteit.

FIETSVERHUUR TARIEVEN - VAN DER VALK TEXEL - DE KOOG 

Tijdens uw verblijf bij Hotel Texel – De Koog kunt u gebruik maken van onze fietsverhuur. Naast verschillende soorten (kinder)fietsen, zoals een fiets met 7-versnellingen (€11,- per dag), e-bike (€22,- per dag), mountainbike of tandem, is het ook mogelijk om een bolderkar of accessoires te huren.

Heeft u al een overnachting geboekt en wilt u graag een fiets, bolderkar of accessoires huren? Reserveer uw fiets online (via onderstaande button) of neem contact op met onze receptie.

Reserveer hier online uw fiets(en)!


Zin in een stoer uitje? Reserveer dan een E-Chopper!