Huur een E-chopper en ontdek Texel!

Maak een avontuurlijke tour over het eiland Texel met een stoere E-Chopper! Met de E-Chopper mag u op de fietspaden rijden en dus ook door de duinen en het bos.U kunt de E-chopper eenvoudig bij ons huren, zodat u snel uw avontuur kan starten.Vanaf 1 januari 2023 is het dragen van een helm op de E-Chopper verplicht. Doordat de De E-Choppers geruisloos en milieuvriendelijk zijn, geniet u al rijdend van de natuur en de vele hotspots op het eiland. Op 1 volle accu kunt u 50 kilometer rijden! Ver genoeg om het hele eiland te ontdekken!

Routes voor de E-Chopper

Langs de Waddenzee, over de duinen en door het Dennenbos; op Texel zijn er verschillende verrassende routes. Via Kaart van Texel of met het Fietsknooppuntenkaartje kunt u verschillende fietsroutes downloaden, die ook geschikt zijn voor de E-Chopper, zoals prachtige routes door de verschillende pittoreske dorpen. Bezichtig het prachtige witte kerkje van Den Hoorn of bekijk de thuishaven van de Texelse vissersvloot, Oudeschild Onderweg zijn er leuke afstapmomenten waar u even kunt bijkomen van de E-chopper rit.Voor meer informatie over fietsroutes op Texel kunt u kijken op onze pagina fietsen op Texel. Wacht niet langer en huur bij ons een gave E-Chopper, zodat uw ontdekkingstocht op Texel kan beginnen! 

E-Chopper of E-bike?

Er zijn tal van redenen om er voor te kiezen om een E-chopper te huren. Zo is een E-chopper super milieuvriendelijk en ook nog eens een stoer gezicht.Op deze superstoere E-Chopper ontdekt u geruisloos het hele eiland. Naast E-Choppers verhuren wij ook (elektische) fietsen (E-bikes).

Tarieven en online reserveren E-Chopper

Een E-Chopper is al te huur vanaf 35,00 euro. De E-chopper is bestemd voor 2 personen: een volwassene en een kind vanaf 8 t/m 15 jaar mag achterop. Het maximale gewicht is 130 kg.

Reserveer een E-Chopper vanaf 35,00 euro!

E-Chopper telefonisch reserveren!

Ervaart u problemen met het online reserveren? Neem dan contact op met onze receptie en reserveer dit stoere elektrische voertuig. Bel 0222 317 202 of mail info@texel.valk.com. Wij vragen ter plekke om uw auto-, bromfiets-, of scooterrijbewijs te laten zien en daarna ontvangt u de sleutel en is het opstappen en wegrijden!

Wat nog meer te doen op Texel?

Wil u graag weten wat er nog meer te beleven is op Texel? Bij ontdek de activiteiten kunt u inspiratie opdoen en de grote verscheidenheid van het eiland Texel ontdekken.