Ontdek Texel op de E-Chopper

Maak een avontuurlijke tour over het eiland Texel met een stoere E-Chopper! Met de E-Chopper mag u op de fietspaden rijden en dus ook door de duinen en het bos. Omdat het niet verplicht is om een helm te dragen en de E-choppers geruisloos (en milieuvriendelijk!) zijn, kunt u al rijdend genieten van de natuur en de vele hotspots op het eiland. 

Routes voor de E-Chopper

Langs de Waddenzee, over de duinen en door het Dennenbos; op Texel zijn er verschillende verrassende routes. Via Kaart van Texel of met het Fietsknooppuntenkaartje kunt u verschillende fietsroutes downloaden, die ook geschikt zijn voor de E-Chopper, zoals prachtige routes door de verschillende pittoreske dorpen. Onderweg zijn er leuke afstapmomenten waar u even kunt bijkomen van de E-chopper rit. 

E-Chopper of E-bike?

Naast E-Choppers verhuren wij ook (elektische) fietsen (E-bikes). E-Choppers hebben wij alleen tijdens het fietsseizoen in de verhuur (april t/m september). 

Tarieven en reserveren E-Chopper

Een E-Chopper is al te huur vanaf 27,50 euro. Het is niet toegestaan om met meerdere personen op een E-Chopper te zitten.

Reserveer een E-Chopper vanaf 27,50 euro!

Ervaart u problemen met het online reserveren? Neem dan contact op met onze receptie en reserveer dit stoere elektrische voertuig. Bel 0222 317 202 of mail info@valktexel.nl. Wij vragen ter plekke om uw auto-, bromfiets-, of scooterrijbewijs te laten zien en daarna ontvangt u de sleutel en is het opstappen en wegrijden!