Ontdek Texel op de E-Chopper

Maak een avontuurlijke tour over het eiland Texel met een stoere E-Chopper! Met de E-Chopper mag u op de fietspaden rijden en dus ook door de duinen en het bos. Vanaf 1 januari 2023 is het dragen van een helm op de E-Chopper verplicht. Doordat de De E-Choppers geruisloos en milieuvriendelijk zijn, geniet u al rijdend van de natuur en de vele hotspots op het eiland. Op 1 volle accu kunt u 50 kilometer rijden! Ver genoeg om het hele eiland te ontdekken!

Routes voor de E-Chopper

Langs de Waddenzee, over de duinen en door het Dennenbos; op Texel zijn er verschillende verrassende routes. Via Kaart van Texel of met het Fietsknooppuntenkaartje kunt u verschillende fietsroutes downloaden, die ook geschikt zijn voor de E-Chopper, zoals prachtige routes door de verschillende pittoreske dorpen. Onderweg zijn er leuke afstapmomenten waar u even kunt bijkomen van de E-chopper rit. 

E-Chopper of E-bike?

Op deze superstoere E-Chopper ontdekt u geruisloos het hele eiland. Naast E-Choppers verhuren wij ook (elektische) fietsen (E-bikes).

Tarieven en online reserveren E-Chopper

Een E-Chopper is al te huur vanaf 27,50 euro. De E-chopper is bestemd voor 2 personen: een volwassene en een kind vanaf 8 t/m 15 jaar mag achterop. Het maximale gewicht is 130 kg.

Reserveer een E-Chopper vanaf 27,50 euro!

E-Chopper telefonisch reserveren!

Ervaart u problemen met het online reserveren? Neem dan contact op met onze receptie en reserveer dit stoere elektrische voertuig. Bel 0222 317 202 of mail info@texel.valk.com. Wij vragen ter plekke om uw auto-, bromfiets-, of scooterrijbewijs te laten zien en daarna ontvangt u de sleutel en is het opstappen en wegrijden!