FIETS HUREN OP TEXEL?

STAP OP DE FIETS!

Wilt u optimaal kunnen genieten tijdens uw vakantie op Texel? Huur dan een fiets bij onze fietsverhuur, zodat u uw eigen fiets niet hoeft mee te nemen. Van der Valk Hotel Texel – De Koog biedt meerdere soorten comfortabele fietsen te huur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een fiets met 7-versnellingen en een E-Bike. Het echte eilandgevoel beleven? Dan kunt u een tandem huren. Ook kinderfietsen en een bolderkar huurt u eenvoudige en snel via onderstaande button.

Direct een fiets huren? Reserveer hier online uw fietsen!

OP PAD MET EEN FIETSROUTE

Wanneer u een unieke fietstocht wilt gaan maken en niets van Texel wilt missen, raden wij aan gebruik te maken van één van onze fietsroutes. Nadat u bij de fietsverhuur uw fiets heeft gehuurd kan uw avontuur starten! Bij de receptie zijn diverse fietsroutes te verkrijgen, die ieder een mooi deel van Texel weergeven. Wilt u toch liever uw eigen route uitstippelen? Door de bordjes van het Fietsroutenetwerk te volgen, van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt, bepaalt u zelf de route en het aantal kilometers. Onthoud het knooppunt waar u wilt beginnen en stippel een route uit met behulp van de Kaart van Texel of met het Fietsknooppuntenkaartje, die weer eindigt bij uw eerste knooppunt. Na afloop van uw fietstocht kunt u heerlijk bijkomen op ons terras met een Texels drankje en een borrelplank met diverse lekkernijen. Ultiem genieten toch? Huur nu uw fietsen en laat het genieten beginnen!  

VERKEN TEXEL MET DE AUTO

Wilt u liever niet met de fiets tijdens uw verblijf bij Hotel Texel het eiland verkennen? Met de auto kunt u ook diverse bezienswaardigheden op het grootste Waddeneiland van Nederland bezoeken. Maak gerust gebruik van onze gratis parkeermogelijkheid. Onze parkeerplaatsen zijn gelegen direct rondom het hotel, wat het hotel ook goed bereikbaar maakt voor gasten met een verminderde mobiliteit.

FIETSVERHUUR TARIEVEN - VAN DER VALK TEXEL - DE KOOG 

Tijdens uw verblijf bij Hotel Texel – De Koog kunt u gebruik maken van onze fietsverhuur. Naast verschillende soorten fietsen, zoals een fiets met 7-versnellingen (€12,50 per dag), e-bike (€25,- per dag), tandem (€25,- per dag), kinderfiets (€9,50 per dag), is het ook mogelijk om accessoires te huren.

Heeft u al een overnachting geboekt en wilt u graag een fiets, bolderkar of accessoires huren? Reserveer uw fiets online (via onderstaande button) of neem contact op met onze receptie.

Reserveer hier online uw fiets(en)!

Bekijk hier de huur- en annuleringsvoorwaarden.

Zin in een stoer uitje? Reserveer dan een E-Chopper!

LIEVER WANDELEN OP TEXEL?

Wist u dat u ook heerlijk kan wandelen op Texel? Met een grote verscheidenheid van wandelroutes is Texel een prachtig eiland om op te wandelen.