Hotel met terras

Tijdens warme zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om zo veel mogelijk buiten te zijn! Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u plaatsnemen op het terras en genieten van de zon. Zo kunt u op het terras kiezen voor een koud verfrissend drankje, een à la carte lunch, diner of uitgebreide borrel. Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog zijn er diverse mogelijkheden! Wilt u zich voorbereiden op een zonnige middag bij ons hotel met terras? Bekijk dan alvast onze menukaart! Op onze menukaart treft u diverse soorten culinaire gerechten aan, met daarbij voor ieder wat wils. Zo kunt u naast vis- en vleesgerechten ook kiezen voor vegetarische en veganistische gerechten. Ook wanneer u niet in ons hotel verblijft bent u van harte welkom op ons terras!

RESERVEREN OP HET TERRAS

Helaas is het niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Wanneer er op het moment dat u bij ons bent ruimte is op ons terras neemt u dan gerust plaats. Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje voor de lunch, diner of een borrel? Reserveer dan een tafel in ons restaurant.

WANDELEN & FIETSEN OP TEXEL

Met 160 kilometer aan fietspaden is Texel, het grootse Waddeneiland van Nederland, uitermate geschikt voor een fijne fietstocht of wandeling! Heeft u een mooie route uitgestippeld en verblijft u niet bij ons in het hotel? Ook als niet-hotelgast bent u van harte welkom bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog! Ons terras leent zich bijzonder goed voor een tussenstop tijdens uw wandeling of fietstocht. Zo kunt u na een drankje, lunch, borrel of diner weer met volle energie op de fiets stappen en uw tocht vervolgen. Komt u snel genieten van de zon bij ons hotel met terras?