Verrassende zalen geschikt voor diverse doeleinden

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering, (meerdaagse) training, groepsuitje of cursus teambuilding op Texel? Van der Valk Hotel Texel - De Koog biedt diverse mogelijkheden! Zo is uw verblijf bij Hotel Texel zakelijk te combineren met ruimte, rust en ontspanning. Ook kunt u in uw vrije tijd uw bruiloft, trouw- of verjaardag met een borrel of diner vieren in één van onze zalen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

ZALEN

Van der Valk Hotel Texel – De Koog beschikt over 4 multifunctionele zalen en 1 boardroom zaal die ieder voorzien zijn van gratis WIFI en direct daglicht. Op basis van beschikbaarheid kunt u audiovisuele middelen reserveren om uw bijeenkomst tot een succes te maken. De diverse zalen verschillen qua grootte, van 45 tot 50 vierkante meter groot. Door de flexibele schuifwanden is het mogelijk om meerdere zalen te combineren tot één grote zaal, wat zorgt voor in totaal 250 vierkante meter aan beschikbare ruimte (inclusief buffetzaal).

ARRANGEMENTEN OP MAAT

In combinatie met de huur van één van onze zalen biedt Hotel Texel – De Koog diverse soorten zakelijke arrangementen aan om onbezorgd te kunnen vergaderen, een training of cursus te volgen. Zo kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan arrangementen, bijvoorbeeld inclusief diner en een overnachting in het hotel. De arrangementen variëren in uren, van 2- tot aan 24-uurs vergaderarrangementen.  

Ook wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag of trouwdag biedt Hotel Texel – De Koog diverse mogelijkheden. Wij verzorgen graag uw feestzaal voor uw speciale dag inclusief een culinair à la carte diner, of een uitgebreid buffet.

Bekijk hier de informatiebrochure

RESERVEREN OF MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over prijzen van onze zalen verhuur, vragen en reserveringen staan wij graag voor u klaar! Neemt u gerust telefonisch, of per e-mail contact op met onze receptie om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

T: 0222 317 202 | E: sales@texel.valk.com