Unieke trainingslocatie op Texel!

Bedrijfsuitje, training of cursus Texel

Bent u op zoek naar een inspirerende, unieke trainingslocatie waarbij een ontspannen sfeer gewenst is? Texel is dé perfecte uitvalsbasis! Een dag met het hele bedrijf erop uit doet vaak wonderen voor de creativiteit en komt het groepsgevoel ten goede! Dit Waddeneiland is slechts 15 minuten (met de pont) verwijderd van het vaste land, en toch bevindt u zich in een heel andere wereld!

Bijeenkomst of cursus op Texel

Van der Valk Hotel De Koog – Texel is centraal gelegen nabij centrum de Koog, de zee en Nationaal Park Duinen van Texel en is dé perfecte locatie voor elk type training, bedrijfsuitje, bijeenkomst of cursus. Maak voorafgaand- tijdens- of na afloop van uw bijeenkomst een wandeling door de duinen, doe een activiteit of opdracht op het strand, of pak de fiets en ontdek Texel!

Trainingsdag op Texel

Op zoek naar een unieke bijeenkomst, trainings- of cursuslocatie? Texel is perfect! Van der Valk Hotel De Koog – Texel beschikt over 4 multifunctionele zalen en 1 boardroom met direct daglicht en gratis WiFi. Op basis van beschikbaarheid kunt u audiovisuele middelen reserveren om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Al onze zalen kunnen (afhankelijk van de capaciteit) in diverse opstellingen worden geplaatst.

Meerdaags bedrijfsuitje Noord-Nederland

Wilt u met uw medewerkers echt weer dat groepsgevoel herbeleven, dan is een meerdaags bedrijfsuitje op Texel een goed idee! Texel is een geschikte uitvalsbasis voor een personeelsuitje in Noord-Nederland! Voor meerdaagse trainingen bieden wij compleet verzorgde arrangementen inclusief diner en overnachtingsmogelijkheden. Naast hotelkamers beschikt Van der Valk Hotel Texel – De Koog ook over meerdere zalen (geschikt voor plenaire bijeenkomsten), ligt het vlakbij het bruisende centrum van De Koog en bevindt zich tussen de bossen, duinen en vlakbij het strand. Dé perfecte ingrediënten voor een meerdaags personeelsuitje!

Teambuildinguitjes met overnachting

Meerdaags bedrijfsuitje met een teambuilding activiteit? Bij ons bent u welkom voor een overnachting + een dagactiviteit op maat met uw gehele bedrijf! Tijdens teamuitjes met een teambuilding activiteit ontstaan de beste samenwerkingen, waardoor collega’s elkaar op de werkvloer ook beter weten te vinden. Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog bieden wij arrangementen op maat! Wilt u met uw bedrijf blokarten op het strand, kajakken/raften of klimmen in een klimpark? Stuk voor stuk activiteiten waar u met uw personeel veel lol aan gaat beleven! Uw team echt laten samenwerken? Dan zijn de fietspuzzeltochten en 6-kamp zeer geschikt!

Alles in één personeelsuitje

Boek eenvoudig hotelkamers in combinatie met het gebruik van onze zalen, een ontbijt, lunch en diner en voeg een leuke activiteit toe aan uw programma. Op basis van uw wensen creëren wij voor u een complete offerte, zodat u alle kosten van uw verblijf op Texel overzichtelijk op een rijtje heeft. Wij zijn benieuwd naar uw wensen, ideeën en denken graag met u mee in mogelijkheden!

Personeelsuitje op unieke locatie

Wilt u met uw collega’s een uniek uitstapje beleven? Texel is de perfecte locatie voor een geslaagd teambuilding uitje, eendaagse training of cursus. Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie en vraag een vrijblijvende offerte op!

T: 0222 317 202 | E: sales@texel.valk.com

De brochure van 2023 vindt u hier.