Unieke trainingslocatie op Texel!

Bent u op zoek naar een inspirerende, unieke trainingslocatie waarbij een ontspannen sfeer gewenst is? Van der Valk Hotel De Koog – Texel is centraal gelegen nabij centrum de Koog, de zee en Nationaal Park Duinen van Texel en is dé perfecte locatie voor elk type training. Maak voorafgaand- tijdens- of na afloop van uw bijeenkomst een wandeling door de duinen, doe een activiteit of opdracht op het strand, of pak de fiets en ontdek Texel!

Van der Valk Hotel De Koog – Texel beschikt over 4 multifunctionele zalen en 1 boardroom met direct daglicht en gratis WiFi. Op basis van beschikbaarheid kunt u audiovisuele middelen reserveren om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Al onze zalen kunnen (afhankelijk van de capaciteit) in diverse opstellingen worden geplaatst.

Ook voor meerdaagse trainingen bieden wij compleet verzorgde arrangementen inclusief diner en overnachtingsmogelijkheden. Voor meer informatie, vragen en reserveringen staan wij graag voor u klaar!

Bekijk de mogelijkheden in onze brochure

Teambuilding, activiteiten en groepsuitjes

Organiseer uw groepsuitje, hei-, of teambuilding sessie op Texel!

Van der Valk Hotel Texel - De Koog werkt samen met diverse partners op het gebied van activiteiten en evenementen geschikt voor uw groeps- en bedrijfsuitje of een activiteit tijdens een gezellig vriendenweekend. Zo kunt u in groepsverband blokarten, brandingkajakken- en raften, bubbelvoetbal- of paintbal spelen. Bent u benieuwd naar de diverse activiteiten, binnen, op het land of op het strand? Neem dan contact op en ontdek de mogelijkheden!

T: 0222 317 202 | E: sales@valktexel.nl 

TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN

Wilt u even ontspannen tijdens een lange dag intensief vergaderen? Bij Van der Valk Hotel Texel - De Koog reserveert u eenvoudig een zaal voor een vergadering of bijeenkomst, in combinatie met een leuke, sportieve teambuilding activiteit. Teambuilding activiteiten zijn gericht op communicatie en samenwerking en het verbeteren van prestaties en effectiviteit van het team. Wat dacht u van een activiteit als zeskampen, escape op locatie of Expeditie Robinson? Met één van deze activiteiten leert u uw collega's op een ludieke manier nog beter kennen!

ALLES IN ÉÉN

Boek eenvoudig hotelkamers in combinatie met het gebruik van onze zalen, een ontbijt, lunch en diner en voeg een leuke activiteit toe aan uw programma. Op basis van uw wensen creëren wij voor u een complete offerte, zodat u alle kosten van uw verblijf op Texel overzichtelijk op een rijtje heeft. Wij zijn benieuwd naar uw programma, uw ideeën en denken graag met u mee in mogelijkheden!

Vraag een offerte aan