Vergaderruimte op Texel

Wilt u graag vergaderen in een moderne vergaderruimte op Texel? Huur dan een vergaderruimte bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Bij ons kunt u het zakelijke van uw bijeenkomst combineren met de rust en ontspannen sfeer van het eiland Texel. Van der Valk Hotel Texel – De Koog is centraal gelegen, nabij het centrum van De Koog en op loopafstand van het strand en de zee. Zo kunt u voorafgaand-, tijdens-, of na afloop van uw bijeenkomst genieten van een wandeling door het prachtige natuurgebied nabij het hotel. Is dat niet de perfecte manier om tot rust te komen tijdens een dag vol informatie? Met 4 multifunctionele zalen en 1 boardroom verschillend qua grootte, verwelkomen wij u graag voor een vergadering, bijeenkomst of training. Uiteraard volledig aangepast op uw wensen en behoeften. Bent u op zoek naar een ruimte voor een personeelsfeest of groepsuitje? Ook dan kunt u bij ons een ruimte huren. Dit geldt ook voor bijeenkomsten met niet-zakelijke doeleinden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, trouw- of verjaardag. U bent bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog van harte welkom!

VERGADERARRANGEMENTEN OP MAAT 

Graag willen wij uw verblijf bij ons zo comfortabel mogelijk maken. Om onbezorgd te kunnen vergaderen, een bijeenkomst, cursus of training te volgen hebben wij diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u tijdens uw bijeenkomst in de vergaderruimte genieten van onbeperkt koffie, thee en diverse zoete- en hartige lekkernijen. Daarnaast beschikt iedere vergaderzaal over direct daglicht, gratis WiFi en op basis van beschikbaarheid kunt u audiovisuele middelen reserveren om uw bijeenkomst extra te ondersteunen. Onze arrangementen verschillen qua inhoud en zijn tijdsgebonden. Zo kunt u kiezen voor een arrangement in- of exclusief lunch, een à la carte diner en/of overnachting. Combineer het zakelijke van de bijeenkomst met de ontspannen sfeer van Texel en alles wat daar bij komt kijken. 

De brochure van 2023 wordt hier zo spoedig mogelijk getoond.

MEER INFORMATIE

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Op basis van uw wensen maken wij graag een offerte. Voor meer informatie, vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met onze receptie.

T: 0222 317 202 | E: sales@texel.valk.com 

Vraag een offerte aan