Vanzelfsprekend zalen voor
Vergaderen, dineren en feesten

Vergaderingen en bijeenkomsten

Van der Valk Texel – De Koog is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Duinen van Texel en op 20 minuten loopafstand van het strand. Wanneer u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw (meerdaagse) vergadering, bijeenkomst, training, of cursus dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door de ligging van het hotel kunt u het zakelijke van uw bijeenkomst combineren met ontspanning. Zo kunt u als pauzemoment tijdens de bijeenkomst heerlijk uitwaaien op het strand, een wandeling maken door de duinen of een opdracht uitvoeren met de groep in de buitenlucht. Tijdens uw bijeenkomst in de vergaderruimte op Texel kunt u genieten van één van onze vergaderarrangementen. Bij al onze zakelijke arrangementen kunt u gebruik maken van onbeperkt koffie, thee en frisdranken. Daarbij verschillen onze arrangementen in tijdsduur en catering, zoals bijvoorbeeld een ontbijt, lunch en diner.

ONZE ZALEN

Van der Valk Hotel Texel – De Koog beschikt over 4 multifunctionele zalen en 1 boardroom zaal die verschillen qua grootte. Afhankelijk van het aantal personen is het mogelijk de vergaderruimte op Texel klaar te zetten in diverse zaalopstellingen, zoals een u-vorm, carré- of cabaretopstelling. Iedere zaal beschikt over gratis WIFI en direct daglicht. Op basis van beschikbaarheid kunt u audiovisuele middelen reserveren om uw bijeenkomst extra te ondersteunen.

INFORMATIEBROCHURE

Bent u benieuwd geworden naar onze zaalcapaciteit, mogelijke opstellingen en de verschillende arrangementen? In onze informatiebrochure treft u diverse informatie aan over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Uiteraard staan wij voor meer informatie, vragen en het reserveren van een vergaderruimte op Texel graag voor u klaar! Neem contact op met de receptie om de mogelijkheden te bespreken.

Informatiebrochure zalen 2023

FEESTEN & PARTIJEN

Wilt u graag een speciale dag vieren? Een (huwelijks)jubileum, een verjaardag, pensionering, of andere bijzondere gelegenheid? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u ook terecht voor een volledig verzorgd feest. Bekijk de mogelijkheden voor Feesten & Partijen.