Vier uw bijzondere dag in een feestzaal op Texel!

Heeft u iets te vieren? Een jubileum, pensionering, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid? Wij verzorgen uw bijzondere dag graag met één van onze receptie- en feestarrangementen in een feestzaal. Zo kunt u kiezen uit een uitgebreide lunch, high tea of à la carte diner. Ook bieden wij diverse soorten buffetten aan. Op deze manier kunt u onbezorgd uw feest vieren samen met uw vrienden, familie, kennissen en collega's.

BRUILOFT

Gaat u trouwen? Bij Van der Valk Texel – De Koog verzorgen wij graag de feestzaal voor uw bruiloft inclusief catering. Zo kunnen wij een uitgebreid à la carte lunch, diner of buffet serveren op basis van uw wensen en voorkeuren. Bent u op zoek naar een feestzaal in Nederland dichtbij het strand? Dan bent u bij Van der Valk Texel – De Koog aan het juiste adres! Doordat het hotel is gelegen op 20 minuten loopafstand van het strand kunt u 's avonds genieten van een romantische zonsondergang aan zee. In één van de romantische hotelkamers komt u na een fantastisch feest in de feestzaal volledig tot rust. De volgende dag geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet in ons restaurant. 

De brochure van 2023 wordt hier zo spoedig mogelijk getoond.

RESERVEREN

Wilt u meer informatie over onze zalen verhuur of de mogelijkheden voor uw feest in een feestzaal van ons bespreken? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon:

T: 0222 317 202 | E: sales@texel.valk.com

Afspraak maken?
Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. In een oriënterend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden met u voor uw speciale dag.

Niet in de buurt?
Niet in de gelegenheid om langs te komen omdat u niet op het eiland bent? Wij kunnen uiteraard ook diverse mogelijkheden en uw reservering per telefoon en/of e-mail bespreken. Wij staan graag voor u klaar!