Receptiezaal op Texel

Wilt u een bijzondere gelegenheid vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een receptie op Texel? Voor het vieren van een (huwelijks)jubileum, verjaardag, bruiloft of (afscheids-) receptie bent u bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog aan het juiste adres! Wij verzorgen graag uw bijeenkomst op basis van uw wensen en voorkeuren. Hotel Texel – De Koog beschikt over 4 multifunctionele zalen en 1 boardroom zaal die verschillen in grootte. Zo zijn er, afhankelijk van het aantal personen, diverse mogelijkheden met betrekking tot zaalopstellingen. Afhankelijk van de invulling van de bijeenkomst wordt de receptiezaal in een geschikte opstelling geplaatst. Zo plaatsen wij regelmatig opstellingen voor een zittend diner, een staande borrel, lopend buffet of feestavond met (ingehuurde) dansvloer. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding en de invulling van uw bijeenkomst in onze receptiezaal.

RECEPTIE- EN FEESTARRANGEMENTEN

Kiest u voor een à la carte diner, een uitgebreide borrel of een lopend buffet? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog heeft u keuze uit diverse cateringmogelijkheden om uw bijeenkomst vorm te geven! Afhankelijk van het aantal personen en de gewenste tijdsduur van uw bijeenkomst bieden wij diverse soorten arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten buffetten, receptie-, feest- en drankenarrangementen.

Bekijk hier de informatiebrochure

OVERNACHTEN OP TEXEL NA UW RECEPTIE

Wilt u tijdens uw receptie in ons hotel volop kunnen genieten? Combineer dan uw receptiearrangement met een overnachting in één van onze hotelkamers en maak uw bijeenkomst bij Hotel Texel – De Koog helemaal compleet! Zo kunt u de dag na uw feest genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet of een heerlijke ochtendwandeling naar het strand. Dé perfecte afsluiting van uw feest in onze receptiezaal!

RESERVEREN

Voor meer informatie, vragen en het reserveren van een zaal voor uw bijeenkomst staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact op met onze receptie en vraag een offerte aan.

T: 0222 317 202 | E: sales@texel.valk.com 

Offerte aanvragen