Restaurant Texel - De Koog

Op zoek naar een goed restaurant op Texel, vlakbij gezellige badplaats De Koog? Zoek niet verder! Wees van harte welkom in het restaurant van Van der Valk Hotel Texel-De Koog. Ook als u niet overnacht in het hotel, bent u van harte welkom om aan te schuiven in het sfeervolle restaurant.

Leuk restaurant op Texel

Uw dag op het eiland Texel afsluiten met een goed  à la carte diner in een leuk restaurant? De keukenbrigade van restaurant Texel - De Koog bereidt heerlijke gerechten voor u. Neem plaats in het sfeervolle restaurant van Van der Valk, waar u goed bediend wordt door de medewerkers. Het zal u aan niets ontbreken.

Lunchen in leuk restaurant De Koog

Ook voor een heerlijke à la carte lunch bent u in het restaurant van Van der Valk Hotel Texel-De Koog van harte welkom. Schuif gezellig aan in het restaurant of neem (bij mooi weer) plaats op het zonovergoten terras, waarbij u uitkijkt over de landerijen.

Kindvriendelijk restaurant Texel - De Koog

Bent u op zoek naar een restaurant waar ook de kinderen heerlijk kunnen dineren? Bij het restaurant van Van der Valk Hotel Texel - De Koog kunnen de kinderen hun favoriete gerecht bestellen van het kindermenu. Natuurlijk kunnen de kinderen tijdens het wachten zich vermaken met een kleurplaat!

Uit eten in restaurant Texel - De Koog 

Wilt u tijdens uw verblijf op Texel heerlijk uit eten bij een goed restaurant? Reserveer uw tafel via onderstaande link of kom gezellig langs. Natuurlijk bent u ook welkom indien u niet overnacht in het Van der Valk Hotel. Eerst de menukaart bekijken? Dat kan hier! Wij zien u graag in het restaurant van Van der Valk Hotel Texel - De Koog!

Tafel reserveren