Hotel met roomservice

Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd op uw hotelkamer? Van der Valk Hotel Texel – De Koog serveert als hotel met roomservice graag uw gewenste maaltijd aan uw hotelkamer deur! Zo kunt u kiezen voor een uitgebreid ontbijt, een à la carte lunch, diner, of borrelpakket. In een hotel met roomservice kunt u optimaal genieten van luxe! Bij Van der Valk Texel – De Koog heeft u voldoende keuze, aangezien het ruime aanbod aan culinaire gerechten op de menukaart ook kan worden geserveerd als roomservice.

ROOMSERVICE RESERVEREN

Wilt u een roomservice bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze receptie via de aanwezige telefoon op uw hotelkamer of geef uw gewenste gerechten aan ons door bij de balie. Eetsmakelijk!

ETEN & DRINKEN IN ONS RESTAURANT

Gaat u liever genieten van een culinaire avond in het restaurant, waarbij u zich bevindt in een sfeervolle omgeving en persoonlijke aandacht aan tafel ontvangt? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u uiteraard ook aanschuiven in het restaurant voor een heerlijke à la carte lunch of diner. Op onze menukaart heeft u ruime keuze aan gerechten, zoals vis-, vlees-, vegetarische- en veganistische gerechten. Heeft u een dieetwens of allergie? Geef dit dan gerust aan ons door bij het reserveren van een tafel of een hotelovernachting. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee!

Reserveer een tafel