Geniet van uw verblijf in een wellness hotel in Nederland!

Houdt u van wellness en wilt u tijdens uw weekendje weg op Texel optimaal ontspannen? Kom dan volledig tot rust in de privé sauna van Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Zo kunt u uw verblijf starten met een uitgebreid roomservice ontbijt en geniet u hierna van een heerlijke saunasessie in onze privé sauna. De privé sauna (geschikt voor maximaal 2 personen) is te reserveren bij onze receptie.

WELLNESS HOTEL ARRANGEMENT

Combineer uw overnachting met het gebruik van onze privé sauna en kies voor het wellness hotel arrangement van Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Met dit arrangement geniet u naast een comfortabele hotelovernachting van heerlijke temperaturen in onze privé sauna. Gaat uw voorkeur uit naar een actief uitstapje in plaats van relaxen in ons wellness hotel? Ook dan bent u bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog aan het juiste adres. Het hotel biedt diverse mogelijkheden. Zo kunt u prachtig fietsen door de bossen en kunt u een fiets huren bij onze fietsverhuur in het hotel. Daarnaast is het hotel gelegen aan de rand van Nationaal Park de Duinen van Texel, waar u fantastische wandelingen kunt maken. Bij onze receptie zijn diverse wandelroutes beschikbaar, die ieder een bijzonder stukje Texel laten zien. Combineer uw favoriete bezigheid tijdens uw weekendje weg voordelig met onze hotel arrangementen.

VERRAS UW PARTNER MET EEN OVERNACHTING IN EEN WELLNESS HOTEL

Gaat u trouwen, bent u onlangs getrouwd of wilt u een (huwelijks)jubileum vieren? Kom dan genieten van een weekendje weg op Texel en boek uw hotelkamer bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Met het hotel op 20 minuten loopafstand van het strand kunt u romantisch genieten van een zonsondergang onder het genot van een bubbel. Daarnaast kunt u in ons restaurant genieten van een smaakvolle lunch of diner en sluit u uw avond romantisch af in onze privé sauna.