Vaderdag bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

Vaderdag; dé dag om uw vader, schoonvader, stiefvader of overgrootvader in het zonnetje te zetten! Vier deze Vaderdag op Texel en geniet van alles wat Texel te bieden heeft; van het strand, tot de bossen en de gezellige dorpen. Bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog bieden we een leuke vaderdagactiviteit aan, die bij elke vader in de smaak zal vallen! 

Bekijk hier binnenkort ons aanbod voor 2024!

Western sferen + barbecue en bier

Op zondag 18 juni 2023 worden onze pub en het terras omgetoverd tot western café. Strijk neer op één van de strobalen en geniet van een heerlijk biertje uit de bucket die speciaal voor u is samengesteld. Liever wijn of fris? Ook dat is mogelijk. Buiten staat de barbecue aan waarop heerlijke runderhamburgers worden bereid.

Vaderdagpakket Van der Valk Texel - De Koog

Dit speciale vaderdagpakket bestaat uit een bucket met daarin 3 speciaalbiertjes (of wijn, of fris) per persoon, een hamburger van de barbecue met friet en salade. Het pakket kost 29.50 per persoon. We verwelkomen u en uw gezelschap graag vanaf 15:00 uur. De eindtijd zal rond 17:30 uur zijn. Natuurlijk kunt u dan nog blijven zitten voor een drankje.

Reserveren Vaderdag bij Van der Valk Texel

Komt u gezellig langs met uw vader, schoonvader, stiefvader of overgrootvader? Natuurlijk is de rest van de familie ook welkom! U kunt dit vaderdagpakket vooraf reserveren via onze receptie, telefonisch te bereiken via 0222 317 202 of per mail via info@texel.valk.com