Vaderdag bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog

De derde zondag van juni is het weer zo ver, Vaderdag! Hoe leuk is het om Vaderdag eens op een eiland te vieren?! Heerlijk uitwaaien op het strand, fietsen door de duinen naar de vuurtoren en uiteten op Vaderdag. Pak uit en reserveer een overnachting bij het eerste Van der Valk Hotel op de Nederlandse Waddeneilanden: Van der Valk Hotel Texel – De Koog!

Eenmaal in Den Helder rijdt u zo de boot op met de auto en vanaf dat moment begint uw vakantie echt! Bij aankomst op het eiland kunt u voordat u incheckt in het hotel, eerst nog genieten van een heerlijke wandeling. U ontdekt al snel de mogelijkheden die het eiland Texel u te bieden heeft. Wat dacht u van een bezoek aan natuurmuseum en zeehondenopvang Ecomare, Museum Kaap Skill, of een rondvlucht boven Texel? Bekijk de bezienswaardigheden op Texel en reserveer alvast uw tickets!

UIT ETEN OP VADERDAG EN OVERNACHTEN

Heerlijk uiteten op Vaderdag? Verras dan uw vader, opa, man, of vriend met een heerlijke lunch of diner in combinatie met een overnachting op Texel! Omringd door natuur en op loopafstand van het strand en het gezellige centrum De Koog is Van der Valk Hotel Texel – De Koog de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen weekend weg. Zo kunt u heerlijk ontspannen in de privésauna van het hotel, maar ook voor sportievelingen is er voldoende te beleven. Huur een fiets bij onze fietsverhuur in het hotel en trek eropuit. Na een dag vol indrukken kunt u 's avonds plaatsnemen in ons sfeervolle restaurant en geniet u van een uitgebreid diner à la carte. Op onze menukaart treft u diverse soorten gerechten aan, met daarbij voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld vlees-, vis-, vegetarische- en veganistische gerechten.

Sluit Vaderdag af in onze Pub met een koud Texels drankje of verras uw vader met een typisch Texels Vaderdag Pakket met de lekkerste Texelse producten. Mogen wij u verwelkomen op Vaderdag? Boek een hotelkamer en bestel een Texels Vaderdag Pakket