Eropuit met de fiets bij Hotel Texel

Wilt u Texel op haar mooist ontdekken? Fiets dan heerlijk door de duinen richting de vuurtoren en maak een tussenstop bij natuurgebied de Sluftervallei. Naast badplaats De Koog zijn er diverse dorpjes op het Waddeneiland die leuk zijn om tijdens uw verblijf te ontdekken. Als u op zoek bent naar een hotel met fietsverhuur, dan bent u bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog aan het juiste adres! Huur uw fiets bij de receptie en trek eropuit met de hele familie of met uw vriendengroep tijdens een vriendenweekend. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een fiets met 7 versnellingen of een elektrische fiets.

Tarieven fietsverhuur

ONTDEK DE FIETSROUTES VAN TEXEL

Wilt u zelf een route uitstippelen of wenst u gebruik te maken van één van onze fietsroutes? Bij de receptie zijn verschillende soorten fietsroutes beschikbaar, die ieder een bijzonder stukje van Texel laten zien. Met bijna 140 kilometer aan fietspaden op Texel, hebben wij de leukste routes voor u samengesteld. Zo kunt u heerlijk uitwaaien langs de dijk, de haven bekijken van het dorp Oudeschild en de oostkant van het eiland verder verkennen. Daarnaast is het bezoeken van het grootste dorp van Texel, Den Burg, zeker de moeite waard.

Gaat u een weekendje weg, of op vakantie naar Texel? Dan is het leuk om tijdens uw verblijf het gehele eiland te ontdekken en uitstapjes te plannen. Wat dacht u van een dagje winkelen, of een film te kijken in de bioscoop? Daarnaast kunt u ook heerlijk zwemmen in het zwembad in Den Burg.

Bekijk alle toeristisch activiteiten

ONTSPAN TIJDENS UW VERBLIJF

Na een dag vol met indrukken, kunt u volledig tot rust komen in uw hotelkamer. Start uw volgende vakantiedag met een uitgebreid ontbijt in het restaurant. Hier vindt u diverse dagverse producten zoals vers afgebakken soorten broden, belegsoorten en verschillende warme gerechten, zoals roerei. Afsluitend kunt u verse sappen, smoothies, of thee en koffie nuttigen. Op deze manier begint u uw dag goed, vol met nieuwe energie en kunt u weer fris de fiets op om Texel verder te ontdekken. Komt u snel overnachten bij het fietshotel van Nederland?