ONTBIJTBUFFET BIJ VAN DER VALK HOTEL TEXEL - DE KOOG

Begin uw dag goed met een uitgebreid ontbijt bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog. Schuif aan in het restaurant en start met een vers kopje koffie, thee of een vruchtensap. Op het ontbijtbuffet vindt u verschillende broodjes, belegsoorten, maar ook yoghurt met diverse soorten fruit. Zo kunt u zelf uw gewenste ontbijt samenstellen en aanpassen aan wat u lekker vindt. Heeft u een speciale wens met betrekking tot het ontbijt? Dan kunt u dit bij aankomst doorgeven aan onze receptie. Als hotel met ontbijt houden wij graag rekening met uw dieetwensen en allergenen.

OVERNACHTING IN HET HOTEL INCLUSIEF ONTBIJT 

Naast een uitgebreid ontbijt (inbegrepen bij uw hotelovernachting) kunt u bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog ook genieten van een heerlijke lunch of diner. Zo kunt u op onze menukaart alvast een blik werpen op de culinaire gerechten die worden geserveerd in het restaurant. In de zomer kunt u ook genieten op ons terras van een smaakvol lunch of diner. Overnacht u niet in het hotel? Ook dan ben u ook van harte welkom, wel raden wij u dan aan een tafel te reserveren.

ONTBIJTBOX

Wilt u liever uw ontbijt meenemen tijdens een fietstocht, wandeling of uitstapje op het eiland? Dan kunt u een ontbijt of lunch to go reserveren bij onze receptie. Zo bent u niet gebonden aan de openingstijden van het ontbijtbuffet. De ontbijt- en lunchbox is rijk gevuld en perfect om mee te nemen in de (fiets)tas voor een dagje uit.

Komt u snel genieten van Texel met een overnachting in het hotel incl. ontbijt?