Vier uw vakantie op Texel, De Koog

Heeft u al vakantieplannen? Als grootste Waddeneiland van Nederland is Texel de perfecte bestemming voor een heerlijk weekendje weg of een lange vakantie! Texel heeft een oppervlakte van ongeveer 170 vierkante meter, is gemiddeld 20 kilometer lang en 8 kilometer breed. Strandliefhebbers kunnen op Texel hun hart ophalen met maar liefst 30 kilometer aan strand! Naast een heerlijke strandwandeling is er van alles te doen en te beleven op Texel. Zo kunt u ontspannen in de natuur door te wandelen en te fietsen in de bossen. Naast sportieve activiteiten is er op het gebied van kunst en cultuur ook voldoende keuze. Wat dacht u van het bezoeken van zeehondenopvang Ecomare en Museum Kaap Skil waar u unieke exposities kunt bekijken? U zult zich niet snel vervelen op Texel. Boek snel uw hotel op Waddeneiland Texel!

OVERNACHTEN OP TEXEL

Bent u op zoek naar een fijn hotel op waddeneiland Texel? Bij Van der Valk Hotel Texel – De Koog kunt u comfortabel overnachten. Gelegen aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel en op 5 minuten fietsafstand van het centrum De Koog mogen wij ons sinds 2021 het eerste Van der Valk Hotel op de Nederlandse Waddeneilanden noemen.

ERVAAR HET TEXELSE EILANDGEVOEL THUIS!

Duurt het nog even voordat u het Waddeneiland Texel weer zult bezoeken? Mist u het eiland, of bent u net thuis en wilt u nog even nagenieten van uw vakantie op Texel? Geen zorgen, dit kan! Haal alle ingrediënten in huis (of bestel deze online) en kook bijvoorbeeld een smaakvolle Texelse erwtensoep! Heeft u liever iets lekkers bij de koffie of thee? Bak dan een Texelse arretjescake of scones met vlierbloesem en verras vrienden of familie met heerlijke Texelse lekkernijen! Ook voor echte creatievelingen zijn er online leuke Texelse knutseltips te vinden.