Kamer boeken bij Hotel Texel - De Koog

Onze gasten beoordelen ons met een

8,7
uit 7342 betrouwbare beoordelingen
Vier kerst bij Van der Valk

Kerst

Vier kerst bij Van der Valk

Geniet bij Van der Valk Hotel Texel samen met uw familie en vrienden in een sfeervolle ambiance van heerlijke gerechten. Ook dit jaar kunt u kiezen tussen de kerstbrunch en het kerstdiner. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor kerst.

Ontbijtbuffet

Een goed begin van de dag!

Ontbijtbuffet

Schuif dagelijks tussen 8.00-10.30 uur aan bij ons ontbijtbuffet! Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen, maar ook als u niet bij ons overnacht bent u van harte welkom. Bekijk meer informatie over ons ontbijtbuffet of reserveer gelijk een tafel!

Toekomst van der valk hotel texel de koog

Met oog voor later

Bouwen aan de toekomst

Hotel De Pelikaan Texel is sinds 2021 Van der Valk Hotel Texel-De Koog! Hiermee is het eerste Van der Valk Hotel op de Waddeneilanden een feit. Voorafgaand aan de opening is het hotel grondig verbouwd, en ook het afgelopen jaar zijn we weer flink bezig geweest. Benieuwd naar de verbouwingen?

restaurant van der valk hotel texel de koog

Restaurant

Eten & drinken

In ons restaurant geniet u van culinaire à la carte lunch en diner gerechten, of van ons heerlijke ontbijtbuffet. Onze chefkoks bereiden de gerechten met grote passie. Elk seizoen kent zijn smaakvolle (lokale) lekkernijen, zoals bijvoorbeeld het Texels lamsvlees. Bekijk hier alvast de menukaart. Wees welkom in ons restaurant voor ontbijt, een kopje koffie, lunch, diner en/of een borrel!

hotelkamers van der valk hotel texel de koog

Overnachten

Comfortabel overnachten

Wilt u genieten van de zee, duinen en het bos in alle seizoenen? Bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog kunt u comfortabel overnachten in een sfeervol ingerichte hotelkamer met luxe faciliteiten of in één van de Pelikaan appartementen (in beheer van particuliere eigenaren). Het hotel is gelegen aan de rand van een prachtig dennenbos in het Nationaal Park Duinen van Texel, op loopafstand van de zee. Alvast even binnen kijken?

zalen van der valk hotel texel de koog

Business & Events

Vergaderen & trainingen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering, (meerdaagse) training, groepsuitje of cursus teambuilding op Texel? We denken graag mee over de gewenste invulling!

Kom bij ons werken!

Werken bij

Kom bij ons werken!

Versterk ons enthousiaste team en kom onze gasten in de watten leggen! We hebben meerdere vacatures open staan. Zorg jij ervoor dat onze gasten met een glimlach het hotel verlaten? 

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, deal , non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst
van der valk Giftcard

giftcard

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u wanneer u wilt heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!